Mai știți glume cu paranoicii pregătiți de sfârșitul lumii?

Mai știți glume cu paranoicii pregătiți de sfârșitul lumii?

Trecând peste cât de reală credem că este încălzirea globală, Statele Unite au fost lovite de un uragan măricel. Imediat după, au mai apărut alte câteva uragane, ce s-au unit cu primul, rezultând un mega fucking uragan, mare cât toată Florida.

Dacă nu știi cât de mare este Florida de fapt, gândește-te așa: România are 240.000km², Florida are 170.000km²

Evident, magazinele au rămas goale, benzinăriile au rămas goale, oamenii au început migrarea spre vest, poate-poate scapă cu viață din toată treaba asta foarte urâtă.

Criză de apă potabilă şi conserve. În Florida a fost decretată stare de necesitate încă de la începutul săptămânii. Imediat oamenii s-au grăbit spre centrele comerciale şi benzinării să îşi facă provizii de apă, alimente şi combustibil. Numai că stocurile magazinelor s-au epuizat rapid, iar acum cu greu se mai gasesc cele necesare.

Sursa

Ce voiam să zic de fapt: îți mai aduci aminte de emisiunile de pe Discovery de acum câțiva ani, cu americanii care-și construiau buncăre, își făceau provizii de mâncare, de gaz și de arme și făceau tot felul de exerciții de evacuare/adăpostire, fiind gata pentru evenimente extreme?

Ce crezi, oamenii ăștia se înghesuiau și ei la coadă la Walmart? Sau doar și-au închis geamul și și-au aprins un trabuc, rânjind uitându-se la știri?

Sunt interesante evenimentele de felul ăsta – privite din exterior, desigur! – pentru că vezi cât de fragilă este, de fapt, societatea noastră.

5 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Tsk,tsk. Cine nu se gandeste serios la un buncar micutz undeva pe la tzara ori e prea optimist ori nu vrea sa traiasca prea mult ori nu-si permite.
Vorba ta – societatea e super fragila – niste dezastre naturale sau razboaie ar putea darama castelul de carti cat ai zice peste si-atunci ar pica bine un buncar cat de mic cu niste rezerve de mancare/apa/porn :))))
Bine, pornu-i optional, da’ mancare, apa, diverse kit-uri de supravietuire, eventual niste generatoare si un sistem de filtrare a aerului pe circuit inchis – you get my point.

Si daca vrei s-o faci cum trebuie angajezi muncitori din alta tzara sau alt judet, intrare super solida, vreo 2 iesiri, placat cu plumb,etc.

Paranoid is the new cautious these days.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter