Cam ce ne pregătește Apple poimâine?

Alex zicea acum o lună despre magia Apple și despre cum aceasta dispare văzând cu ochii. Pe scurt: suntem bombardați cu toate zvonurile, astfel încât percepția ne este alterată destul de mult de orice ar fi nou.

Pe 12 Septembrie, Apple are un eveniment în cadrul căruia va lansa un nou iPhone, dar nu e nici o surpriză aici, deja sunt zece ani de când am fost obișnuiți de acest pattern: primăvara soft nou, toamna hardware nou.

Surpriza pare să fie alta: pe lângă iterația obișnuită – iPhone 7s sau iPhone 8 – se pare că va mai fi un iPhone X (vreo legătură cu defunctul OS X?) care va renunța de tot la butonul de home (cu tot cu Touch ID), va avea ecranul un pic… ciudat și al cărui preț se estimează că va depăși 1000$.

Având în vedere programul lor care îți schimbă iPhone-ul în fiecare an – disponibil momentan doar în US – oare iPhone va renunța la versiune și va fi doar… iPhone? (i.e. la fel cum se întâmplă cu Mac Book Pro, de exemplu)

Eu unul nu simt nevoia să achiziționez un nou smartphone – încă am iPhone 4s, de vreo 5-6 ani! – pentru că nu îmi sunt necesare toate aceste funcționalități. Sigur, sunt nice to have, dar necesare? Nu folosesc mail pe telefon, stau 99% din timp în preajma PC-ului sau a unei tablete, Slack și YNAB funcționează pe antichitatea mea, deci… îl țin până crapă de tot.

Ai de gând să îți schimbi telefonul? Dacă nu, ce feature te-ar face să spui că vrei acest telefon?

Alte articole:

6 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Niciodata n-am inteles hype-ul. Ptr. mine orice telefon touch e la fel ca orice alt telefon touch cu oarece diferente de perfomanta si functionalitati. Sa dai 1000$ pe un telefon….ptiu-n san sa nu ma deochi! Sa nu-ti permiti si totusi sa dai 1000$ pe un telefon doar sa fii cool….tulai doamne!

Am o caramida cu butoane cu o baterie care tine o saptamana. Singurul upgrade pe care l-as face ar fi un smartphone semi-decent pe Android sau un rugged cu care sa pot sa bat cuie.

Malin a scris

Si eu am avut iPhone 4 pana de curand, dar l-am schimbat pentru ca am gasit 6 la pret de dumping si mai ales fiindca la 4 nu mai primeam update la iOS de pe pe la versiunea 7, asa ca nu puteam sa instalez mai nimic nou. In rest sa lanseze ce vor pentru ca nu ma pasioneaza prea mult. Singurul lucru pe care il astept de la ei e macOS High Sierra.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter