Cum te lecuiești de inițiativă

Cum te lecuiești de inițiativă ©

Acum câteva săptămâni am decis – încă o dată – că impozitele oricum sunt plătite degeaba iar Primăria nu dă doi bani pe locurile de joacă și am purces la amenajarea unui leagăn în fața blocului: 3m de lanț, niște șuruburi, două plăci de lemn.

O chestie banală care nu era valoroasă în vreun fel pentru un adult (lanțul nu cred că avea mai mult de unul-două kilograme, lemnul nu era suficient nici să încălzești o cană de apă), dar era locul de joacă preferat al copiilor de la blocurile din zonă.

Evident – EVIDENT – că a fost cineva suficient de jegos încât să fure leagănul sufletului.

Sper să ți bagi adânc în cur leagănul, iar din lanț să-ți faci cuie pentru coscuig, bă. Iar ce rămâne din lanț să-l pui în jurul gâtului și să te spânzuri.

8 Comentarii

Malin a scris

@ice4you: Nu stiu ce sa zic. Aici la mine in sat, in 5 ani de zile n-a furat nimeni chestii de prin parcul alor mici (nici macar routerul WiFu), ci dimpotriva au fost aduse imbunatatiri. Ba mai mult, e singurul loc unde nu se fumeaza, unde nu vezi iscalituri de pseudo-artisti stradali sau betivani cu sticla in mana.
Si nici nu prea avem politie care sa pazeasca astea pentru ca, din pacate, comunistii astia care au ajuns la guvernare in urma cu 2 ani n-au deblocat mai multe posturi, deci politia locala lucreaza in cel mai fericit caz de pana la ora 21:00…

ice4you a scris

@Malin: d’astea sunt si pe la mine prin sat … d’ala din Romania, unde avem un parculet d’ala de copii de s’a luat si vopseaua de pe el, desi comunistii astia de pe la noi de la primarie au redus din personal … in total sunt amu vre0 14 oameni si doua masini cu benzina uneori. De fumat nu se fumeaza nici acolo (pfff, asa o sa salvam lumea) desi router WI-FI nu e … si nici nevoie la cat de moka si fara numar e 3/4G in Romania. Trist, stiu … da cica adevarat totusi.

P.S. Asta nu insemana ca nu sunt solidar cu Ionut si ca nu le’as rupe fiecare deget de 3x dupa ce se vindeca, laia aia care si’au batut joc de ei in primul rand!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter