Ei vs. Ei

Se putea să nu scriu și eu despre minunăția de război din Georgia? Evident, nu!

Deoarece stiu vecini ce s-au certat din cauza unei bucăți de teren de juma’ de metru pătrat (care oricum nu folosea la nimic), nu are rost să comentez cu privire la ciomăgeala pe care și-o trag ăștia, pentru interese mult mai mari (din câte am înțeles ar fi vorba de petrol – ca să vezi! – și gaze naturale).

Hai să facem un pronostic împreună! Citeam pe undeva că Georgia ar putea aduna, dacă s-ar screme din răsputeri, în jur de 20.000 omuleți gata să-și de-a viața pentru țara lor dragă. Super tare! Problema apare însă la ruși. Care au în jur de 20.000 tancuri :w00t: Dacă Georgia nu are o bombă nucleară (și sper din tot sufletul să nu aibe, pentru că Hiroshima, Nagasaki și Cernobâl au fost suficiente pentru următorii 2-300 ani), clar va fi rasă de pe fața pământului. Deh, așa îți trebuie dacă te întinzi mai mult decât ți-e plapuma.

O răsturna buturuga mică un car mai mare, dar… O țărișoară cât un limbric de nici cinci milioane de suflete (aici intră și cei inapți de luptă, da?!) se poate pune cu ditamai monstrul rusesc (o sută și ceva de milioane) ce are mai multe tancuri decât au primii soldați :w00t: Eu mizez pe Rusia, că-mi sunt simpatici și îmi place să cred că nu sunt la fel de idioți ca americanii când erau curioși să vadă ce se întâmplă cu plutoniu/uraniu/etc aruncat din avion… :death:

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter