Metallica: Eu aș plăti un bilet la repetiții!

Metallica: Eu aș plăti un bilet la repetiții!

Sunt vreo 15 ani de când am descoperit Metallica pe bune. Până la momentul respectiv știam piesele arhicunoscute: Nothing Else Matters, Enter Sandman, Unforgiven și cam atât. Am făcut rost de Some Kind of Monster și cam de acolo s-a rupt filmul, pentru că am devenit ușor obsedat de muzica lor (Metallica este motivul pentru care mi-am luat chitară; trebuie să găsesc și un motiv să învăț să cânt la ea!)

Am văzut zeci (poate sute) de concerte pe youtube și am observat un lucru: exceptând ultimul an, când au început să promoveze agresiv ultimul album, au avut aceleași ~20 de piese cântate live, cu foarte, foarte puține excepții. Ăsta e și motivul pentru care îmi plăcea mai mult să mă uit la Tuning Room sau Making Of.

În fine, ca să nu o mai lungesc: aș prefera să plătesc bilet să-i văd live la repetiții, nu la concert. În mare parte pentru că mai glumesc, mai fac diverse gig-uri, sunt ceva mai spontani.

Bonus:

11 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu: Hehe, Master of Puppets a fost preferata mea in adolescenta. Aveam chiar si-un tricou (cumparat de un prieten prin telefon c-asa era pe-atunci) cu Master of Puppets – pacat ca nu mai e. Da’ in afara de asta, unforgiven, saint anger si nothing else matters nu mai stiu nimic. Cred ca trebuie sa-mi iau discografia lor la urmatorul binge rock.

Ionuț Staicu a scris

@Gigel Anonimu’: Oh, St. Anger a fost albumul cu care as putea spune că m-am inițiat în Metallica (deh, filmul Some Kind of Monster era despre cum au făcut acest album). Și în ciuda faptului că mulți îl consideră un album slab… mie îmi place.

Ionuț Staicu a scris

@ice4you: Obișnuiesc să-i ascult, i-am descoperit înainte să descopăr Metallica, dar nu aș putea spune că sunt fan. De exemplu, la Metallica îmi plac și oamenii, Hetfield pare „de gașcă”, în timp ce Axl pare a fi plin de fițe (cred că a contribuit mult la impresia asta și St. Louis).

GnR actual e și mai și: Axl se chinuie să cânte iar Slash falsează mai rău ca mine :D

Ca să rezum îmi place vocea lui Axl, nu-mi place Axl. :w00t:

Dacă îți place GnR, îți recomand filmul ăsta:

ice4you a scris

@Ionuț Staicu: pe mine nu ma intereseaza cine sunt, cum sunt si ce fac dincolo de muzica ce o fac, iar Guns mi’a placut mult in tineretea mea, pe cand Metallica inspre deloc. Da no, amu stii cum e, fiecare cu preferintele lui … de gusturi nu putem discuta prea mult.

Multam pentru recomandarea de film … sper sa il si gasesc pe undeva.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter