Știu, facem o telecomandă din… STICLĂ!

Știu, facem o telecomandă din… STICLĂ! ©

Un lucru urăsc la dispozitivele electronice: să fie glossy. Dacă e pus și în contextul „stai toată ziua cu degetele pe el” – cum ar fi o tastatură – e cu atât mai stupid. Da, aici intră și telefoanele.

Oricum, m-am resemnat și credeam că ăsta e vârful prostiei când vine vorba de electronice. Dar nu! Ne-a venit o idee! Cum ar fi să facem o telecomandă din sticlă? I shit you not, o telecomandă din sticlă! Pentru că na, este un dispozitiv atât de rar utilizat și cu atât de multă grijă încât da, merită să o faci din sticlă!

Chiar sunt curios care a fost logica din spatele deciziei de a folosi acest material pentru o telecomandă? Asta una.

A doua: de ce ai vrea o telecomandă fără butoane fizice? Sau măcar fără niște mici bump-uri, astfel încât să o poți acționa fără să te uiți la ea? Ca să… ce? Ai putea crede că în 30 de ani de când am început să folosim telecomenzile am perfecționat tehnologia suficient pentru a înțelege nevoile utilizatorilor sau măcar pentru a deprinde noțiuni de bază de usability. Ai putea crede…

Chiar crezi că cei care fac telecomanda asta o folosesc în mod activ la ei acasă? Sau le-au testat doar în laborator și au zis că aia e?

PS: Dacă îți făceai probleme că nu poți să folosești telecomanda pe aragaz, stai liniștit! E totul în regulă! E din sticlă termorezistentă!

7 Comentarii

Silviu a scris

Am în casă 3 televizoare Panasonic (din 2008, din 2010 si unul din 2016) iar la cel mai nou sunt inversate butoanele de volum și canale. Because fuck logic.
S-a gândit unul de acolo: „Ia să inversăm noi butoanele să pară că am inovat ceva!”
De fiecare dată când e ceva interesant la TV și vreau să dau mai tare schimb canalul. Bineînțeles că îi umplu frigiderul de carne de fiecare dată. Măcar atât. 😁

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter