Transcending CSS, Fan Curier și RDS

Transcending CSS, una din cărțile aflate în wishlist-ul inițial, a ajuns azi la mine, după ce a fost comandată de Alin, de la usbmania (nu, nu este un cadou usb, este doar un cadou simplu) :D Sunt foarte încântat de ea și, cu toate că am apucat doar să o răsfoiesc foarte puțin, am văzut că este fix cum îmi place mie: cu multe multe multe poze :w00t:

Cartea a ajuns foarte repede (cam o săptămână), deci ai timp să-mi faci și tu un cadou. Dacă ajunge mai târziu, îți promit că nu mă supăr :D A venit prin Poșta Română iar cutia în care se afla cartea era făcută în ultimul hal (turtită, mototolită, puțin ruptă la colțuri), dar… Who cares? :P

În altă ordine de idei, și fără nicio legătură cu cartea, ăia de la Fan Curier sunt absolut retardați: mă sună azi să-mi spună că nu m-au găsit acasă (cu toate că eu eram acasă, dar dormeam). Doar mie mi se pare normal să sune ÎNAINTE să ajungă la tine? Nu de alta, dar nu e plăcut să traversezi orașul (nu, nu stau în centru…) să vezi că omu’ nu-i acasă.

O altă chestie drăguță: luna trecută, când am plătit factura RDS, am plătit în avans, pentru a scăpa de probleme. Azi mi-a venit factura de la RDS și văd că am de plată suma întreagă (deși, după calculele mele ar fi trebuit să rămână foarte puțin/deloc).  Așteptăm să vedem cum se rezolvă asta :D

Oricum, overall, azi mă simt de parcă e ziua mea: două cadouri primite + factura de la RDS :w00t: + un site 99% terminat + alte vreo patru (cinci?!) proiecte gata să mă apuc de ele, deci mă îndoiesc că ar putea cineva să-mi strice ziua de azi. :w00t: :crazy:

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter