Random weekend

Random weekend ©

Două chestii observate azi:

1: O lună și un pic mai târziu, la situația din centrul comercial Tom nu s-a schimbat decât poziția ghivecelor:

Carrefour Romania Bună, Ionuț! Mulțumim de sesizare. Noi am transmis articolul tău persoanelor ce se ocupă de galeria comercială în cadrul căreia se află Carrefour Constanța. Aceștia îți pot oferi un răspuns cu privire la situația prezentată de tine, astfel că îți sugerăm să îi contactezi pe ei. O zi frumoasă! Alina, Carrefour

Sursa

În caz de ceva, toată lumea va ridica din umeri. Aia e, mergem mai departe. Azi am făcut o sesizare la ISU, să vedem dacă se schimbă ceva.

2: Sunt zile în care mă cert cu nevasta și sunt nevoit să mă duc să pierd timpul în gară, uitându-mă la trenuri, dormind pe bănci, chestii serioase, de om însurat.

Eh, nu pot să nu observ o chestie foarte mișto: fumătorii așteaptă cu țigara în gură ca trenul să oprească și cum au atins peronul, cum pac, își aprind plămânii. Problema nu e că fumează, sunt suficient de matur să accept că toți avem vicii și că fiecare e liber să se otrăvească după bunul plac. Problemele sunt două:

  1. Se opresc fix în ușa trenului, obligându-i pe toți să aștepte aprinderea și tragerea cu nesaț din țigară (nu toți, evident, dar lejer găsești unul d’ăsta la fiecare tren)
  2. După ce își aprind țigara ce fac? Intra în tunel!

Băi, înțeleg, aveți „dreptul” să fumați, dar hai să vă uitați puțin și în jur, ce ziceți? Poate încurcați pe cineva, poate deranjați pe cineva. kthxbye.

8 Comentarii

ice4you a scris

Nu ti s’ar parea mai simplu si de bun simt sa existe ca pe vremuri vagoane de fumatori si nefumatori? Nu ti’se pare ca in felul asta cretin, e batjocurita toata lumea, atata aia care fumeaza cat si aia care nu fumeaza doar pentru ca unii cu mintea creata au gandit cacatul asta? Ca idee, eu nu fac asa, eu fumez in buda cu geamul deschis cand am chef. Nu cred ca mai deranjeaza pe nimeni mirosul de tigara pe langa restul … nu e totusi umilitor?

In alta ordine de ideei, incearca sa fi mai putin ciudat si sa iti faci totusi niste prieteni! Macar sa ai unde dormi la noapte.

Ionuț Staicu a scris

@ice4you: În teorie, tu zici bine. În practică, nu.

Ne aducem aminte cum era cu restaurantele, cu nefumătorii priviți ca niște ciudați și puși în țarcuri? Sau, mai interesant: cum se procedează dacă eu, ca nefumător, mă trezesc mai târziu să-mi iau bilet și găsesc doar la vagonul de fumători?

Și nu, reciproca nu e valabilă.

Pops a scris

Esti hotărât sa faci ordine numai la Carrefour? Fa si tu un tur si zi-ne si de ceilalți sa ne simțim in siguranța peste tot. Am înțeles ca se fumează in tren si e deranjant dar ai vazut copii care se droghează in parc? Astia ce soarta au?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter