Cobori la prima?

Hai să facem un mic exercițiu de logică:

Presupunem că ai 30 și un pic de ani, 160cm înălțime și cântărești peste 80kg. De ce trebuie să alergi primul la ușă să cobori din mijlocul de transport, mai ales dacă știi că te chinui să „ieși în lume” ?

În plus, de parcă nu ar fi de ajuns că durează 20 secunde să facă trei pași, imediat după ce coboară, ce crezi că face? STĂ! Se postează în fața ușii și își trage sufletul, doar a cărat zece saci de nisip…

Băi nene, ai peste 80kg, stai la coadă, nu te băga ca bivolul în fața tuturor…

Un Comentariu

kterink a scris

Mie imi plac mosii care stau pe scaun pana in ultima secunda. Cand ajunge autobuzul in statie si se deschid usile se hotarasc sa se ridice, de parca sunt platiti pentru fiecare secunda in plus pe care si-o petrec pe scaun. Atunci sa vezi comedie ca ii imping pe cei care sunt intre locul in care e si usa de parca e vina lor ca nu coboara ei la timp in timp ce bombane: „tinere, da-te la o parte te-ai pus in drum cand trebuie sa coboare lumea” apoi da peste cei care urca care saracii au asteptat linistiti sa coboare lumea si urca ca le-a venit randul si urla si la ei: „nesimtitilor urcati dupa ce termina lumea de coborat”

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter