Death magnetic

Death magnetic ©

Nu mai e mult. Pe 12 septembire, noul album Metallica (Death magnetic) va fi lansat. Între timp, la Ozzfest, au arătat lumii o piesă de pe noul album, pe numele ei Cyanide care, între noi fie vorba, sună destul de binișor (este puțin mai jos și piesa :) ).

După St. Anger, despre care criticii zic că este un album foarte prost (mie mi se pare cel mai slab album al lor, dar nu pot spune că este foarte prost), toți așteaptă cu sufletul la gură re-inventarea trupei cu acest album la care a participat 100% și Robert Trujillio (la St. Anger el a venit după ce au terminat toate piesele). Spre deosebire de alții, eu sunt destul de sceptic cu privire la rezultatul final, având în vedere că nu au mai scos de un car de ani o piesă memorabilă ce ar merge în orice moment al zilei (One, Master of Puppets, Nothing Else Matters, etc). Sunt curios cât de bine va suna Unforgiven III (zici că e Star Wars :w00t: ).

Oricum, mai avem de așteptat ceva mai puțin de o lună și vom vedea dacă s-au ramolit sau nu :D

6 Comentarii

ed a scris

death magnetic nu este un album bun..este unu foarte bun…L-am ascultat de 5 ori intr-o zi cap coada….albumu da la muie multor trupe care in ultimu timp au scos numai rahaturi comerciale si albumu reeditate.Death magnetic este chiar o intoarcere in anii 80.Si legat de st anger prosti sunt aia care comenteaza …Este un album foarte greu dar nu este de metallica.si atat.Dar prost nu e.Ascultati bateria de exemplu….cata ritmica..accenti…etc…imi permit sa spun asta pentru ca sunt tobosar…..cam asta am avut de zis..

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter