Nu cred că vaccinarea obligatorie e ceva bun. Nu în România

Nu cred că vaccinarea obligatorie e ceva bun. Nu în România ©

Cred că am mai zis aici pe blog, am încredere în medicina modernă și tot ce implică ea. Începând de la medicamente reale (nu umbră de ficat de rață creață ambalat în zahăr), terminând cu prea-controversatele vaccinuri.

Și ai putea crede că legea vaccinării obligatorii este un lucru bun. Și ar fi, dacă nu ar fi vorba de România. Pentru că hai să-ți zic ce se va întâmpla.

Este evident că nu toți oamenii își pot face un anumit vaccin. De exemplu, ai o alergie la mercur (a dovedit Olivia Steer că se găsește în cantități mari în nu-știu-ce vaccin și în aspirine) și na, nu poți să bagi argint viu în venă.

Desigur, presupunând prin absurd că vaccinurile vor fi disponibile în farmacii!

Prin urmare, vei face un set de analize, te vei duce în fața unei comisii care va decide pentru tine (sau pentru copilul tău) ce risc prezintă vaccinul X la alergia ta. Și ai putea crede că hei, te duci o dată și gata, aia este, ai scăpat.

Doar că, îți aduc aminte că trăim într-o țară care își cheamă cetățenii cu handicap fizic la verificări periodice. Să nu care cumva să le fi crescut piciorul amputat sau să nu care cumva să se fi vindecat diabetul.

Păi pentru o banală alergie? Pfff, păi o să-i cheme săptămânal!

6 Comentarii

ice4you a scris

Avand un prieten care in copilarie a avut poliomelita, iar de atunci este tintuit intr’un scaun cu rotile … m’am intrebat mereu, cum o fi pentru aia care stiu riscurile astea, dar refuza vaccinarea in cazul in care ar fi responsabili de un copil ce sa aiba aceiasi soarta?! Oare bine o fi?

In rest nu dezbat subiectul asta ca e unul spinos.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter