Mici modificări la blog

Deoarece am primit câteva plângeri / sugestii de la oameni cu un simț estetic un pic mai dezvoltat decât al meu, am făcut mici (FOARTE mici) modificări la blog. Așadar:

  • fontul cu .1em mai mare. Îmi place chestia asta cu em-urile că nu trebuie să schimb în toate părțile  :P Poate că în curând voi specifica toate dimensiunile în em….
  • sidebar-ul cu vreo 50px mai lat. Astfel îmi intră și mie wishlist-ul de la Amazon. Și nu, nu cerșesc, cum deja am auzit vorbe… Într-un fel este o modalitate de a ține blogul fără reclame :)
  • content un pic mai îngust (cu 50px, care s-au dus la sidebar), ceea ce face blogul ceva mai ușor de citit. Sau cel puțin așa sper :)

În plus, am adăugat și ceva instrucțiuni când se face click pe id-ul meu de messenger. Asta pentru că sunt destui care îmi dau add și așteaptă să-i salut. Oameni buni, când abordezi pe cineva necunoscut este frumos să te prezinți. Să spui cine ești. Să spui și ce vrei. Nu să aștepți să vină primăvara, iar când vine să mă întrebi cine sunt și ce vreau :death:

În altă ordine de idei, pentru ca am prins puțin timp liber, azi cred că voi încerca să instalez OSX. Da, iar… Să sperăm doar că JaS a făcut o treabă ceva mai bună decât KalyWay și că Apple are 10.5.4 mai bun decât 10.5.3 :w00t:

13 Comentarii

Staicu Ionuț Bogdan a scris

True, true. Si eu tanjesc la un Apple, da’ .. no tienes dinero… tienes nevoie :|

Chestia e că pentru un Mac decent (adică nu un Mac Mini sau un Mac Book simplu) trebuie să plătești o căciulă de bani. Pentru a-ți putea lua unul fără să te uiți că dai 100 milioane, ar trebui să ai salariu de minim 4-5000€/lună. Noi, muritorii de rând, gândim în felul următor: de ce aș da atâția bani când aș putea să-mi iau o configurație mult mai bună la un preț mult mai bun?

Btw, instalarea a cam fost un eșec: dvd-ul prăjit cu JaS se pare că era bulit iar incercarea de a instala versiunea originală și aplicarea ulterioară a patch-urilor a fost un eșec lamentabil. Am pierdut vreo 3-4 ore încercând diverse :( Nu știu când voi mai avea timp de alte încercări :death:

Vlad a scris

Salut,

în legătură cu wishlist-ul tău adăugat în dreapta, acesta crapă în FF3, nu știu dacă toți folosesc ultima versiune de FF dar na, încerc să te ajut ;) , sper să-ți fie de folos.

// edit
Scuze trebuia să fac eu un refresh la blog ca să apară bine. Acum arată bine. Scuze încă odată :P

O zi bună.

dragossh a scris

Cu Kalyway ai avut probleme? Am ars si eu vreo două DVD-uri cu JaS dar nu mi-au mers de nicio culoare (dădeau eroare I/O).

Eu sunt extrem de multumit cu Kalyway: instalare DVD 10.5.2, backup extensii, update cu Combo Update la 10.5.4 cu instructiunile de aici, instalare modbin mach_kernel, restaurare extensii din 10.5.2 si instalare Natit + editare driver ATI ca să am QE/CI. Totul în aproximativ o oră :)

Apropo de Linux, mie mi se pare atât de bun încât prefer un OS X nesuportat/patch-uit în locul lui :D

Costin a scris

Astazi ma chinui iar sa pun si eu un OSX am mai incercat o data chiar am reusit sa il fac sa mearga azi o sa incerc sa instalez Jas 10.5.4……..pt ca pana la nivelul de a-mi lua un Mac veritabil mai am……tin sa mentionez ca il instaleza pe masina virtuala…….pt ca nu ma pot lipsi de calculator. Ne mai auzim sa va spun ce am facut………

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter