Câteva jocuri gratuite de Black Friday

Câteva jocuri gratuite de Black Friday ©

Bine, mă îndoiesc că Black Friday-ul românesc are vreo legătură, dar în acest weekend sunt disponibile câteva jocuri gratuite:

Rainbow 6 – cred că este primul tactical shooter jucat de mine, prin 2000. Îmi aduc și acum aminte că am luat CD-ul de la tarabele din gară și că a fost printre primele jocuri din PC-ul meu :D Îl poți juca gratuit doar în weekend și, dacă ești colecționar, îl poți cumpăra de aici.

Al doilea joc este Overwatch. Chiar dacă Blizzard nu e foarte darnic cu trial-urile, din când în când mai dă jocuri la liber. Jocul este disponibil gratuit de pe 17 până pe 20 noiembrie.

Ultimul joc este… Starcraft 2 care a devenit gratuit. Nu are o limită de timp, dar e limitat la o singură rasă. Nu am fost niciodată fan, deci n-aș putea spune că sunt impresionat în vreun fel.

4 Comentarii

ice4you a scris

Starcraft 2 este absolut fabulos mai ales in lanparty … si ma mir totusi ca un jos relativ „nou” este deja gratuit, fie si cu limitarile alea.

Rainbow 6 a fost si primul meu tactical shooter cu care mi’am batut putin capul, insa nu am avut niciodata rabdarea necesara sa il joc.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter