Câteva jocuri gratuite de Black Friday

Câteva jocuri gratuite de Black Friday ©

Bine, mă îndoiesc că Black Friday-ul românesc are vreo legătură, dar în acest weekend sunt disponibile câteva jocuri gratuite:

Rainbow 6 – cred că este primul tactical shooter jucat de mine, prin 2000. Îmi aduc și acum aminte că am luat CD-ul de la tarabele din gară și că a fost printre primele jocuri din PC-ul meu :D Îl poți juca gratuit doar în weekend și, dacă ești colecționar, îl poți cumpăra de aici.

Al doilea joc este Overwatch. Chiar dacă Blizzard nu e foarte darnic cu trial-urile, din când în când mai dă jocuri la liber. Jocul este disponibil gratuit de pe 17 până pe 20 noiembrie.

Ultimul joc este… Starcraft 2 care a devenit gratuit. Nu are o limită de timp, dar e limitat la o singură rasă. Nu am fost niciodată fan, deci n-aș putea spune că sunt impresionat în vreun fel.

4 Comentarii

ice4you a scris

Starcraft 2 este absolut fabulos mai ales in lanparty … si ma mir totusi ca un jos relativ „nou” este deja gratuit, fie si cu limitarile alea.

Rainbow 6 a fost si primul meu tactical shooter cu care mi’am batut putin capul, insa nu am avut niciodata rabdarea necesara sa il joc.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter