Internetul schimbă lumea – 2

Internetul schimbă lumea – 2 ©

Zilele trecute a apărut online întâmplarea unui cetățean căruia, vrând să primească un colet la serviciu, i s-a cerut o adeverință de muncă. Prin urmare, omul a dus o adeverință:

Cerința adeverinței era o cutumă veche de 40 de ani, iar angajații super zeloși au trecut la treabă. Doar că această mică porcărioară ce putea trece neobservată ca toate celelalte, a ajuns la urechile Elenei Petraşcu (noul director general al Poștei). Care a zis așa:

La Poşta Română trebuie să schimbăm, în primul rând, mentalităţi. Se lucrează cu norme învechite. De aceea, încă din primele zile, în calitate de Director General, am dispus analizarea şi actualizarea acestor norme. Confortul clienţilor, timpul redus de aşteptare şi respectul faţă de aceştia sunt priorităţi ale Poştei Române

Elena Petrașcu

Da, Poșta schimbă regulamentul! Kudos!

Ca urmare a reacțiilor de pe facebook și din presă, Compania Nationala Posta Romana schimbă o regulă aberantă în…

Posted by Mihai Ungureanu on 16 Noiembrie 2017

Doamna Elena Petrașcu, dacă vreți cu adevărat să schimbați lucrurile, uitați aici cum puteți rezolva multe probleme:

Cum s-ar putea rezolva problema Poștei


În altă ordine de idei, exemplele de înaltă moralitate Sișu și Puya susțin familia tradițională. Prin urmare, un club le-a anulat concertul.

La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunța că Sișu și Puya cred în familia compusă DOAR dintre un b…

Posted by Form Space on 16 Noiembrie 2017

4 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

E amuzant cand vreo institutie isi schimba modul de operare invechit DOAR dupa vreun scandal public. Pai si intre timp ce-ati facut bre? De ce nu schimbarati nica? Daca doar oprobriul public are vreo putere de schimbare si nu administratia institutie respective atunci poate-i timpul ptr. o schimbare definitiva.

Cat despre La Familia….ahahahaha….ei cred in TRADITIE si DUMNEZEU….ahahahaa. Nu fac altceva decat sa calareasca un val de opinie publica – clubul nu-i nici el mai prejos si se bate cu pumnu-n piept ca nu accepta xenofobi si rasisti. Sunt sigur ca pana acum au avut on proces de selectie al artistilor foarte riguros.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter