Vrei să vinzi ceva. De ce n-ai scrie prețul?

Acum că s-a lansat Facebook Marketplace, am observat o chestie foarte ciudată: o grămadă de anunțuri au prețurile puse la mișto:

Recunosc, eu nu sunt un comerciant foarte bun. Ba chiar, dacă aș fi în situația să vând ceva, sunt șanse destul de mari să mă convingă cumpărătorul să-i dau bani pe lângă produs.

Cu toate astea, zău că nu înțeleg motivul pentru care nu vrei să treci prețul. Să te contactez în privat? În loc să decid pe loc dacă mă interesează sau nu oferta ta, trebuie să-ți aștept răspunsul. Da, așa funcționează comerțul.

Pe principiul „nu sunați, ies eu din când în când”.

PS: îmi place localizarea facebook. Din 17.000 de oameni angajați la FB nu a fost unul care să zică: bă, s-ar putea ca cifra UNU alături de plural să nu sune bine. One Dollars?

6 Comentarii

Dragos a scris

Pretul nu este pus, ca sa propuna clientul un pret prin mesaj privat si poate propune un pret mai mare decat vanzatorul ar fi vrut sa isi vanda produsul. Daca nu acesta ii spune in privat pretul dorit…
ps. Angajati de la fb sunt ca si fantomele. Stim de ei, dar nu isi fac simtita prezenta si zic asta pentru ca de multe ori am vazut pagini cu nume vulgare sau profile personale cu nume de firma pe care le-am raportat, dar FB a considerat ca acestia nu au incalcat nici un termen de al lor desi daca citesti termeni si conditii scrie clar ca trebuie sa ai numele si prenumele real la profilele personale iar pentru orice altceva ca esti firma sau ca oferi/vinzi si vrei sa dai un nume de business sau ca esti un personaj sau ai un nickname de streamer trebuie sa iti faci pagina de business adica cea cu likeuri.

ice4you a scris

Daca zici ca e asa, am sa te rog cand ai ceva de vandut (orice), sa nu te mai straduiesti sa dai anunturi pe site’urile de profil, ci apeleaza direct la mine ca daca tot te stiu, promit sa nu iti iau multi bani si daca esti cuminte accept sa platesti tu si transportul!

Multumesc!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter