Un produs nou pe piață!

Un produs nou pe piață! ©

îți vine să crezi sau nu, cineva zice de ou că este un produs nou pe piață. Și, judecând după direcția prețului, Ouăle Inimoase sunt acelea la care te lasă inima când auzi cât costă. Iar Ouăle Ochioase sunt alea care te fac să te întrebi dacă vezi bine prețul.

Dar trecând peste glumele stupide legate de prețul ouălor, cine a gândit o cutie care are nevoie de două mâini pentru a putea extrage un ou? Serios, dați-i un premiu și convingeți-l să se pensioneze înainte să mai scoată vreo abominație inutilă. Chiar așa, bănuiește cineva de ce forma unui carton de ouă arată cam la fel, indiferent de țară?

Ouă Ochioase și Ouă Inimoase de la AGRICOLA

Am îmbogățit hrana găinilor cu semințe de in și de struguri, bogate în Omega 3, și cu lucernă, bogată în luteină, și am obținut pentru voi două tipuri unice de ouă, care, pe lângă calitățile nutritive deja cunoscute, susțin sănătatea inimii și a ochilor. Iată care este procesul, din fermă până pe raftul magazinelor.

Posted by Agricola – Creator de Pofta on 1 Noiembrie 2017

6 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu: Nu numele ci functia pe care am bolduit-o. Povestea clasica unde cineva de la marketing crede ca e o idee buna sa faca X fara sa ia in considerare usability si nevoile consumatorului ci doar ptr. ca pare o miscare de publicitate buna. Sau ptr. ca traiesc intr-o bula in afara realitatii. Nu mai suna funny cand o explici :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter