Scade impactul Back Friday?

Scade impactul Back Friday? ©

Habar n-am. Câteva idei, fără legătură și fără concluzie.

  • În primul an, serverele crăpau într-o veselie. Nu se aștepta nimeni la un asemenea trafic;
  • În anii următori, serverele erau ceva mai stabile, dar tot existau sughițuri. Unii oameni explicau că atunci când ai zeci de mii de vizitatori simultani, e normal ca serverele să crape. Eu explicam că, având zero optimizare, e ciudat că nu crapă mai mult…
  • Anul ăsta, în afară de Elefant, toate magazinele s-au ținut bine. Presupun că s-au mobilizat toți, cu mic, cu mare și au făcut optimizări la site-uri, upgrade la servere șamd, astfel încât să avem un Black Friday impecabil.

Atât. Nu am concluzie.

2 Comentarii

Marius a scris

Pentru mine a fost cel mai bun Black Friday în condițiile în care n-am făcut nimic special. Am ratat startul, n-am scris un articol pentru, n-am facut nimic. Doar organic. Vanzari au fost, dar s-au pregatit mai bine.
Lumea incepe sa aiba experienta mai multa in online. Sau din ce in ce mai multi sunt obisnuiti cu online-ul. Asta e bine.

Malin a scris

Singurul vector cu adevarat relevant e numarul de clienti care au cumparat. Dupa banii cheltuiti nu te poti ghida pentru ca nu se vand aceleasi produse an de an, nu sunt aceleasi preturi si nici lumea nu achizitioneaza acelasi lucru. Eu am cumparat mai mult anul asta decat anul trecut de exemplu.
Daca numarul de clienti ramane constant sau creste de la an la an, indiferent ce si cat cumpara eu zic ca nu scade impactul ci dimpotriva.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter