It’s a long way to the top

It’s a long way to the top ©

Anul ăsta, se pare că două trupe grele lansează albume. Dacă de Metallica – Death Magnetic scriam cu câteva zile în urmă, azi voi scrie de alți grei ai rock-ului: AC/DC. În octombrie vor lansa „Black Ice”, ce se vrea a fi o revenire după o pauză de opt ani. Asta nu-i nimic! Trupa va pleca într-un turneu mondial iar România s-ar putea să fie una dintre opriri :w00t:

Dacă la Metallica am cumpărat biletul în ultima zi, la AC/DC nu voi ezita să-l cumpăr din prima zi în care se vor pune în vânzare :D Sunt câteva trupe la care aș vrea să merg la concert: Paraziții (am fost) BUG Mafia (nu e musai, dar mi-ar place), Metallica (am fost, m-aș mai duce de N ori – unde N este un număr FOARTE mare), AC/DC (care sper să se hotărească în privința României) și The Prodigy (care au fost în Ro anul trecut, dar la dracu în praznic, prin Sibiu, parcă).

Am citit despre asta pe EVZ.

3 Comentarii

Cookie503 a scris

Te invidiez pentru ca ai reusit sa gasesti bilet la Metallica! A trebuit sa ma multumesc cu Maiden, nu chiar preferatii mei dar au facut atmosfera faina.

Ma intreb daca Angus de la AC/DC v-a mai purta costumul de scolarel in concerte.

Bughy a scris

Stiu ca nu prea are legatura cu genurile muzicale de mai sus, dar o sa mai ai ocazia, pentru ca asa a promis, sa te duci si la Fatboy Slim. Nu o sa regreti. Deloc! Si ca sa ma justific, pe undeva pe acolo prin mixul lui a fost si rolling stones, bob marley, eartha kitt – i wanna be evil.
La Prodigy vreau si eu, daca or mai veni, si la Scooter :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter