GMS angajează bătăuși și scandalagii

GMS angajează bătăuși și scandalagii

În cazul în care crezi că articolul ăsta e o exagerare, ei bine, nu e. Nu e caz singular în care șoferul reacționează violent, nu e caz singular în care firma GMS nu dă doi bani pe incident.

Recent am fost dat jos în înjurături doar pentru că am îndrăznit să-i atrag atenția șoferului să nu mai trimită SMS-uri când e în trafic. Ora 4-5, șoseaua super aglomerată. Sesizarea mea la GMS a rămas fără răspuns.

Un cunoscut a fost luat la înjurături doar pentru că a avut tupeul să-l întrebe pe șofer frecvența cu care vin mașinile GMS.

De nenumărate ori s-a întâmplat să nimeresc șoferi care forțează semafoarele, nu acordă prioritate sau insistă în conflicte cretine (de genul ăsta).

De unde deduc că angajații GMS sunt aleși pe sprânceană, iar asta ar trebui să fie o problemă.

6 Comentarii

George a scris

Eu eram in spatele soferului de microbuz. La un moment dat, omul incepe sa loveasca volanul cu ura. Soseaua goala, microbuzul aproape gol, omul lovea volanul, ca atunci cand te oftici pe ceva :))

L-am vazut ca nu se potoleste, am coborat rapid. Eu n-am facut reclamatie, presupuneam ca va fi ignorata, iar acum se confirma ca asa e…

Gigel Anonimu' a scris

Soferii de microbuz sunt niste mici zei – se stie. Cred ca vine de la manipulatul banilor tot timpul – cand tot primesti si primesti bani (chiar daca nu-s ai tai – bine, poate o mica parte acolo sa nu se observe) incepi sa ai senzatia ca esti cineva. Considera si faptul ca „au spate” by default – de la sefi probabil + ceilalti colegi – si faptul ca sunt incurajati sa-si calce in picioare competitia – la figurat si cateodata la propriu.
Acu’ ceva ani in Braila daca erai sofer prin oras nu ai fi vrut sa te pui rau cu un sofer de maxitaxi – nu de alta da’ asta n-avea nici o retinere in a te lua la pumni – dat fiind ca patronul era un binecunoscut interlop local.

Ionuț Staicu a scris

@Gigel Anonimu’:

cand tot primesti si primesti bani (chiar daca nu-s ai tai – bine, poate o mica parte acolo sa nu se observe)

Acum câțiva ani GMS funcționa așa: fiecare șofer trebuia să ducă zilnic suma de X lei la dispecerat. Ce era peste X era al lui. Erau zile în care ieșeau 2-300 lei peste X (dar erau și zile în care trebuiau să vină cu bani de acasă).

Nu-ți imagina că venitul era vreo extremă, dar la sfârșitul lunii cam orice șofer rămânea cu 2500-3000 lei.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter