Mi-aș dori ca BT să-și folosească extrasele de cont

Mi-aș dori ca BT să-și folosească extrasele de cont

De fiecare dată când sunt nevoit să folosesc aplicația BT24, încerc să mă consolez cumva cu ideea „a fost făcută de un intern, în pauza de cafea”. Dar știu că nu e așa, și mă apucădracii și mai tare.

Două exemple de stupizenie cruntă pentru atunci când vrei să vezi tranzacțiile:

1. Nu poți sorta după valoarea plății. Serios, poți sorta după descriere dar nu după valoare? De ce? Care e logica?

2. Fiecare tranzacție arată așa:

Cineva a decis că este util să treacă valoarea tranzacției și „comision 0.00” la fiecare nenorocită de tranzacție!!!

Băi, serios, voi ați plătit pentru porcăria aia de aplicație? Din păcate, știu că da, pentru că tot voi sunteți geniile care au stabilit că înălțimea maximă a unui utilizator de ATM al Băncii Transilvania este de vreo 175cm, toți ceilalți? Să se cocoșeze, nu ne pasă!

Și tot voi sunteți geniile care au decis că e OK ca ATM-ul să te întrebe de fiecare dată „această tranzacție are comision zero, ești sigur că vrei să continui?”.

Da, BT încă te taxează cu 5 lei la fiecare încasare.

6 Comentarii

Empire a scris

Nu te taxeaza cu 5 lei la fiecare incasare. Suma difera in functie de banca ce a trimis banii si de suma. Bancomatele mie mi se par la fel de inalte la toate bancile. Iar treaba cu comision 0 la retragere, e reglementare de la bnr. Mie mi se pare mai de rahat la ing (cu litere mici), unde retragerea costa, iar ei au un mesaj generic cum ca ar putea sa te taxeze cu 3.5 lei sau nu, in functie de timpul de cont. Fuck it, banca nationala a spus ca trebuie sa te anunte cat costa, nu sa spui ca poate costa sau nu, iar tu ai putea sa intrebi la ghiseu daca te costa ceva sau nu.

Ionuț Staicu a scris

@Empire: tu ai 150cm sau pe acolo. La 190 deja trebuie să stai cocoșat foarte mult pentru a putea opera.

Nu or taxa ei chiar la fiecare încasare, ci doar la încasările mele, care TOATE au 5 lei comision. Plm, oi plăti eu pentru toți clienții BT :w00t:

Eu nu zic de comisionul de retragere ci că TE ÎNTREABĂ dacă ești de acord cu comisionul de zero lei.

Empire a scris

@Ionuț Staicu: Dar n-am zis ca nu taxeaza fiecare incasare. Eu de suma m-am legat. Suma variaza in functie de mai multe variabile. Suma e de la 0 la 8.88 lei.

Legat de inaltime, eu am 1.76, plus ca la bancomat stai in jur de 1-2 minute. Faptul ca stai putin aplecat 2 minute intra lejer in categoria first world problems.

Iar intrebarea aia cu „esti sigur ca vrei” e lege. Iar unde-i lege nu-i tocmeala. Daca scriau in lege ca la comisionul 0 se poate sari peste mesaj, puteai sa-i critici. http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-18461784-legea-obligativitatii-publicarii-catre-banci-comisioanelor-bancomate-aparut-monitorul-oficial-intra-aplicare-din-martie-2015-bancherii-spun-nu-luat-calcul-solicitarile.htm

Ionuț Staicu a scris

@Empire: ai dreptate cu legea, dar este valabilă doar dacă EXISTĂ un comision. Pentru că fii atent la următoarea chestie: ai comision pentru că apeși pe butoane? Nu ai și nici nu-ți afișează această informație.

Iar faptul că stai două minute sau o oră este complet irelevant. La fel de frumos ar putea să pună o groapă cu mocirlă în fața ATM-ul, că vorba aia, stai doar două minute, nu mori. Nu?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter