The Day That Never Comes – Metallica

The Day That Never Comes – Metallica ©

O piesă din cele de pe albumul ce se va lansa în septembrie se numește așa. La prima audiție pot spune că au mai rămas ceva sechele St. Anger, dar, per total, s-au dat iar pe brazdă :D

O poți asculta mai jos sau pe pagina oficială.

6 Comentarii

Dan Lazar - Iasi a scris

Impresiii:
– 1 ascultare – Metaliica ? inceput tipic de formatie gothic…. wuau ! engleza impecabila la Jaymz …..lalaiala ce se vrea balada…. substrat politic fff clar, ce ne crede tembeli de tot neaga in interviuri, … hopa, ceva riffuri ce aduc aminte ca mai au singe in instalatie… incepe sa semene cu ONE compus si cantat la betie…blah blah blah…. final ca „scos din priza”
– a-2-a, 3-a, 4-a ascultare – parca totusi e METALLICA si nu suna chiar asa de rau. oricum imi amintesc in ’96 cind am ascultat „until it sleeps” mi-au dat lacrimile si am zis ca poate e o piesa mai putin reusita de pe LOAD, apoi am ascultat tot albumul si am plins de-a binelea, apoi am ascultat de 100 de ori albumul ca sa inteleg ce s-a intimplat cu ei. In fine, azi cind am trecut de 30 de ani chiar imi plac mai bine de jumate din melodiile de pe load. ASA CA TOTUL E O CHESTIE DE OBISNUINTA !!!

Staicu Ionuț Bogdan a scris

incepe sa semene cu ONE compus si cantat la betie…blah blah blah…. final ca “scos din priza”

Și eu am avut FIX aceeași impresie (pe la minutul 5) :D

– a-2-a, 3-a, 4-a ascultare – parca totusi e METALLICA si nu suna chiar asa de rau.

Glumești? Două ore am ascultat în continuu piesa asta :w00t:
Oricum, chiar dacă la prima audiție sună dubios, ne-Metallica, după câteva reascultări pare chiar mișto. Aceeași problemă am avut-o și cu St. Anger (albumul): prima dată mi s-a părut oribil. A doua oară acceptabil. A treia oară bun. A patra oară deja știam versuri la piese :D

Damage Inc. a scris

Toata lumea : …..Metallica din anii 80……baaaaaaaaa mai lasati-o moarta…ce voiati sa scoata aceleasi albume….fiecare formatie imbatraneste la un moment dat…nu mai au chiar 20 de ani… :)… mie unu imi plac la greu cum suna cele 2 melodii pe care le-am ascultat de pe DM (Cyanide si TDTNC) o sa fie un album super ,mult peste St. Anger .

cristi a scris

Nu stiu daca la mine nu cumva se intampla contrariul si cu cat o ascult mai mult imi place tot mai putin. Urme vizibile de st anger, (deceptie, mare deceptie) dupa cum era de asteptat. Nici de la celelalte piese de pe album nu am mari asteptari.
Pur si simplu nu mai e…
N-am crezut c-o sa spun vreodata c-ar fi mai bine s-o lase balta, dar asta e.
Sau poate-s eu prea invechit. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter