O marcă nouă de cafea la Auchan: Ecuator Cafe

Chiar dacă nu zice nimic despre data prăjirii, presupun că este în jur de 15 noiembrie, având astfel un an garanție. Bobul arată frumos, uscat, este prăjit bine (poate că e un pic prea prăjit pentru gustul meu) iar licoarea rezultată este mult peste așteptări.

Am luat de la Auchan și ce am luat eu costă 80 lei/kg (16 lei punga de 200g), dar mai erau încă două feluri la 19 lei punga. Le voi încerca.

Au și site.

6 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Huh, mersi ptr. tipsuri. Vanilie am incercat – nucsoara si cardamon nu cred ca-am gustat vreodata dar o sa le incerc cu siguranta. Coaja de portocala – desi pare interesanta nu cred c-o sa incerc – am cam renuntat sa consum cojile de la diverse fructe recent – mai ales mere (pesticide and stuff).

ady a scris

@Gigel Anonimu’: sau ciocolată. un pic de ciocolată (cam un pătrățel) ca o cană mai mică (150 ml) de cafea, zdrobită (să se poată topi repede), adăugată în cafea imediat cum ai luat cafeaua de pe foc. amesteci un pic, să se topească ciocolata li lași să se depună zațul. (eu fac la ibric, la filtru sau filtru din ăla care se pune pe foc e și mai simplu).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter