PR 102 cu Cel.ro

Fix acum doi ani scriam despre treaba de mai jos, cum Cel.ro este magazinul ideal dar internetul e rău și e cumpărat de emag prin linkuri de afiliere.

PR 101 cu Cel.ro

Acum se întâmplă următoarea poveste:

Sigur, nu avem tot contextul, cel agresat a încălcat o regulă (nu știu dacă nu cumva nu și lege) ce interzice filmarea în spațiile private, sigur, angajatul NEI Securitate nu este angajatul Cel.ro iar filmarea – tind să cred – este făcută fix în scopul de a provoca.

Eu, ca cineva fără pic de talent la relații interumane, dacă aș fi fost în locul paznicului aș fi zis ceva de genul „înțeleg că sunteți supărat/greșit/enervat/etc, dar este târziu și vă rog să aveți ceva mai multă răbdare/veniți mâine/etc; și vă mai rog să respectați regulamentul intern de a nu filma”. Dar hei, poate că de aia nu-s angajat pe post de gorilă.

DAR dacă Cel.ro nu vine cu o scuză publică și anunțul că a încetat colaborarea cu firma respectivă de pază înseamnă că… (adaugă într-un comentariu ce crezi că înseamnă).

PS: Am putea spune că Claudiu Craciunica – cel agresat în filmul de mai sus – era pe punctul de a participa la Black Eye Friday? :w00t:

4 Comentarii

Silviu a scris

Având în vedere că de vreo 7-8 ani urlă permanent netul românesc de țepele celor de la cel.ro eu zic că unii își merită soarta pentru că insistă să cumpere de la ei.
Și eu le-am fost client serios (achiziții de câteva zeci de mii de lei) până au început să nu respecte termenele sau să facă figuri la garanție și am renunțat să mai iau de la ei.
Și mi-am păstrat decizia și principiile chiar daca uneori prețul lor era mai mic.
Dacă toată lumea ar face la fel ar dispărea de pe piață în cateva luni.
Dar românul nu are principii, el vede doar 5 lei mai ieftin.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter