Mai ai patru zile în care poți primi Assassin’s Creed Gratuit!

Mai ai patru zile în care poți primi Assassin’s Creed Gratuit!

Assassin’s Creed a fost unul din jocurile care m-au ținut legat de scaun cu orele (altele au fost Darksiders sau Prince of Persia). Bine, primele două-trei-patru jocuri din serie, de la un moment deja era enervant (ultimul joc a fost ăla în care personajul principal era nativ american, cred că Liberation) și am renunțat la el în mijlocul jocului.

În fine, pentru cine nu s-a săturat, Ubi are Black Flag gratuit până pe 18 Decembrie.

În altă ordine de idei, în 2018 se așteaptă Darksiders 3:

12 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Assassin Creed arata foarte fain si tematica cu pirati/shanties imi place. Daca-ti plac jocuri cu tema pirati/nautica poti sa incerci Patrician 3 sau Port Royale 2 – sunt de strategie si au o atmosfera foarte misto ambele – Port Royale aerul ala de caribbean si Patrician mai medieval asa. Ah, mai e si Tropico 2 Pirate Cove.

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu: A, ok. Eu in general is fan RPG (oldies) si strategii de toate natiile (de la Dwarf Fortress la Aurora4x care-i mai mult spreadsheet decat joc :D ) dar am jucat si cateva jocuri de actiune. Hitman mi-a placut si mie – tin minte ca il jucam pe primul cand a aparut la o sala de jocuri si asta devenise porecla mea locala printre obisnuiti. :D
Ai incercat ceva din seria Thief? FPS cu mult, mult stealth si atmosfera. Tot ceva asemanator dar cu mult mai mult Steampunk e si Bioshock.

Sarius a scris

+1 pentru Darksiders, am dat de el căutând -Nota Bene!- „games with religion” pe Gugăl sau Wikipedia, nu mai știu pe care. M-a atras povestea, i-am făcut un test, mi-a plăcut maxim. Și știi că e un joc care merită atunci când te vede logodnica jucându-te și îi place cum arată, gameplay-ul și povestea, gen.

Și Darksiders 2 a fost bun, deși oarecum mai complicat pe partea de gameplay. În orice caz, Darksiders 3 e pe wishlist pentru la anu’, dacă o să țină unitatea, evident. Dacă nu, upgrade, trollolol.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter