Ce scriam în urmă cu trei-patru ani?

Pe Phpromania scriam așa ceva prin 2005:

îmi place să fac layout pe bază de tabele, deoarece stau mult mai puțin să le fac și în plus am certitudinea că se va vedea la fel (sau cu foarte mici diferențe) în toate broserele. nu știu cum sunt alții, dar eu prefer sa stau 30 secunde să desenez un tabel si 7 celule decât să fac o grămadă de div-uri, să le testez în Nșpe browsere și dupa aceea să văd că totuși există încă un browser. și tocmai în ultimul nu se vede bine…
totuși, exista adobe golive cs2 care este puternic orientat pe css care însă mi se mișcă foarte greu pe calculatorul meu și nici nu sunt obișnuit cu el :(
Oricum, de aprox 2 luni citesc și eu pe sărite câte un rând despre css&shit…
sper ca într-o bună zi să le pricep și eu :D

Patru ani mai târziu nu îmi vine să cred cum puteam să gândesc :w00t: În momentul de față îmi este incredibil de greu să folosesc tabele și folosesc exclusiv editorul pentru cod (nu mai există WYSIWYG pentru mine).

Tot atunci mi-a ieșit primul site table less de care probabil am fost foarte mândru, din moment ce am ajuns să mă laud pe forumuri cu el. Evident că nu mai știu despre care e vorba :w00t:

Tu cum gândeai acum trei-patru ani?

7 Comentarii

Bughy a scris

Acum 4 ani ma gandeam in ce cluburi sa ma duc si in cate in aceeasi seara, cat de mult o sa beau, de la ce ore mai chiulesc fara sa-mi iau absenta, si injuram informatica pentru ca nu stiam care e rostul c++-ului. Acum 3 ani am dat la info bacu’, iar acum invat sa-mi iau restanta la java (POO).

phorias a scris

:) hai ca asta imi place. acu 4 ani renuntam la facultate…jucam diablo II online ca un idiot si ma gandeam ca intr-o zi o sa lucrez in web design, si chiar mai sus o sa fiu designer de efecte speciale pentru filme. acu astept asta cu efecte speciale, ca restu le-am facut si le fac :) habar nu aveam ce e aia web design, vedeam doar la colegul de apartament si visam si eu intr-o zi sa fiu ca el :) well. ….there it goes (a da si beam ca un porc si ma drogam)

v3l0 a scris

Acum 3 ani ma angajam la RDS si imi spuneam ca o sa stau cam un an la ei, adun ceva bani si imi fac firma beton si imi dau demisia de la ei cand vreau eu si cand o sa produca firma mea. 2 ani si 8 luni mai tarziu m-au cam dat ei afara (odata cu 1000 de oameni la nivel national) si eu imi caut alta firma la care sa lucrez ca sa-mi indeplinesc visul. Intre timp mi-am facut firma si am un asociat genial, dar nu producem nimic. Sper ca cel tarziu la vara sa se schimbe asta.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter