A fost identificată sursa sunetului cu efect de panică

A fost identificată sursa sunetului cu efect de panică

De când am văzut prima dată filmul de mai jos, când tovarășu’ a început să se panicheze, m-am întrebat ce naiba s-a întâmplat atunci, de unde a venit vuietul ăla și de ce camerele filmau cerul (în loc să filmeze oamenii sau pe primul vorbitor al țării).

E bine că s-a identificat sursa vuietului, dar nu o spunem că deh, poate dăm idei…

A fost identificată, inclusiv prin probe testimoniale, sursa sunetului cu efect de panică (emis la data de 21 decembrie 1989, în timpul discursului lui Nicolae Ceaușescu) care a contribuit, alături de alte elemente, la dezorganizarea mitingului din Piața Palatului și declanșarea protestelor în București.

sursa

2 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Pai si care-i sursa ca nu zice nimic de ea decat ca s-a descoperit?? Si eu eram curios de la o vreme de cand am vazut cateva documentare – citisem undeva ca ar fi venit niste oameni din Timisoara si asta ar fi cauzat intreruperea dar nu stiu cat de corecta este supozitia.
Ma uitam la un moment dat la balamucul ala de la Televizor cu toti aia vociferand care mai de care, cu ordine si contra-ordine. Era un nene mic de statura cu o dantura nu tocmai perfecta care se tot baga aprins peste discursurile si ordinele celor prezenti – de obicei repetand papagaliceste dar cu ardoare – si singura chestie la care ma gandeam era cat sufera aia care erau aproape de gura lui (halitoza and shit) si ce ganduri le trec prin cap. :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter