Rezervările online la Cinema City sunt taxate!??

Știi cine e avantajat de rezervările online? Toată lumea! Clienții nu stau la coadă, este nevoie de mai puține casiere, toată lumea e fericită.

Doar că cinemacity nu vede așa situația și… bagă Taxa Administrare Online.

Pe bune, care naiba o fi explicația? Au vreun indian care procesează manual rezervările online?

9 Comentarii

Dragos a scris

In Timisoara nu are nici un rost sa rezervi… pentru ca mereu sunt locuri
De exemplu, la Star Warsul din aceasta luna, desi biletele se vindeau oficial de vreo luna cred, acum 2 saptamani nu exista nici o rezervare online, iar duminica care a trecut mai erau cel putin 50% locuri libere cand am ajuns cu o ora inainte de inceperea filmului.
In concluzie, lumea nu prea merge la film si sunt locuri suficiente.
Ce este mai grav ar fi intrebarea: Ce facem cu galagiosi? Sau mai bine zis ce fac cei de la Cinema cu Galagiosii? Si aici ma refer la grupulete de la 2 la 20 de persoane reprezentate de copii pana in 16 ani care fac o galagie extrem de mare barfind, susotind si povestind in timpul filmului?
Eu unul stiu sigur ca nu am dat bani sa merg la cinema doar sa ii aud pe acestia, ca asa mai bine luam peste o luna filmul de pe filelist. Si dupa suntem intrebati de ce facem ce facem.
Ca si exemplu am fost pe 2 decembrie la cinema city in Iulius Mall Timisoara la Bad Moms 2 si un grup de 4-5 fete barfeau in continuu in spatele meu chiar daca o doamna de langa mine le-a atras atentia de 3-4 ori, iar dupa o ora au si iesit din sala singure dand dovada de cat de mult le pasa de film sau de cineva din sala sau de banii risipiti pe film.

Ionuț Staicu a scris

@Dragos: Tu vezi doar partea asta, de interacțiune cu alți oameni (semi-civilizați).

Dar ar trebui să privești treaba în ansamblu, să consideri toată experiența: ecran de 20m diagonală, sunet decent, faptul că te duci cu 5-10+ prieteni și discutați filmul imediat ce ieșiți din sală șamd. Chestii la care renunți în momentul în care „aștepți brrip”.

Sigur, nu toate filmele merită văzute în felul ăsta, dar asta e deja altă discuție :)

Dragos a scris

@Ionuț Staicu: Chiar sunt de acord cu ceea ce ai scris, dar nu am atatia prieteni :( si eu ma uit in jurul meu (am 27 de ani) din grupul meu de „cunostinte” de sa zicem 10 persoane cu varste intre 17 si 30 de ani, sunt maxim 2 care merg la film macar lunar, restul nici macar anual. Aveam impresia ca asta este ceva general si nu se intampla doar in cazul meu.

AA a scris

Cred că e ilegală taxa aia de .6lei.
Nu se poate condiționa suma în funcție de metoda de plată aleasă.
Am văzut și eu măgăria săptămâna trecută. Iar dacă te duci după 19 seara îți mai bagă 2 lei în plus la bilet.

Ar trebui să le fac plângere la protecția consumatorului, dar mi-a fost lene atunci iar acum sunt prea zen așteptând Crăciunul.

Laurentiu Roman a scris

@Empire: cel mai probabil e taxa tranzactionala pentru intermediarul (PayU) din moment ce ei nu au metoda proprie de procesare a platilor.
La inceput ma gandeam ca e o taxa pentru ca „blochezi” locurile cu mult inainte, dar din moment ce sunt restrictii privind locurile libere adiacente, nu prea cred asta. Apoi am crezut ca e ceva „impotriva” celor care platesc inainte pentru ca ar fi sanse ca acestia sa nu cumpere nimic de la bar sau concesiuni, dar cred ca sunt prea paranoic.
Considerand ca majoritatea platilor facute catre ei, in afara de cash, sunt taxate cumva, nu inteleg de ce nu l-au absorbit si pe asta.
Pe de alta parte, am fost sunat odata ca sa-mi anileze o rezervare pentru 2 bilete. Nu mai tin minte care era filmul, dar era ceva mai independent sau ceva fara pretentii la profit mare. Au anulat spectacolul pentru ca eram prea putine persoane si pentru overflow la avanpremiera unui blockbuster.
Bonus, imagini interesante legate de ecranele ce afiseaza posterele cu filme in holul multiplexului: RPi poster tv screen Cinema City https://imgur.com/gallery/bJEmc

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter