Un utilitar… util: Wunderlist

Un utilitar… util: Wunderlist

Unul dintre lucrurile extrem de comune în viața de zi cu zi a devenit – ne place sau nu – telefonul. Și nu orice fel de telefon, ci din ăla deștept, care știe să facă o grămadă de chestii mișto: facebook, snapchat, la unele chiar poți vorbi șamd.

Și când spun că a devenit extrem de comun, nu glumesc: am văzut inclusiv măturătorii de pe stradă care, în pauza de țigară dădeau un checkin sau un like.

Problema la telefoanele astea deștepte este că, de multe ori sunt mai deștepte decât stăpânii. Serios, de câte ori n-ai văzut pe cineva cu telefonul într-o mână și cu harta în cealaltă? Sau cu telefonul într-o mână și o listă de cumpărături în cealaltă?

Și am ajuns la Wunderlist.

Dacă ai avut vreodată nevoie de bifat liste (fie că-s todo, fie că-s liste de cumpărături sau orice altceva), Wunderlist este fix ce ai nevoie: poți face mai multe liste, poți face subliste, poți atașa fișiere task-urilor și așa mai departe.

Una din chestiile care îmi plac foarte mult este faptul că poți partaja liste cu alți utilizatori, lucru ce face Wunderlist o unealtă excelentă pentru chestiuni organizatorice în jurul casei: liste de cumpărături, liste de pregătiri pentru diverse evenimente (e.g. mese festive), liste pentru renovări șamd.

Sincronizarea task-urilor complete se face în timp real, deci dacă te duci cu nevasta la cumpărături, puteți să terminați mai repede, că nu stați unul după celălalt. Fiecare cu un coș, pui în coș, bifezi de pe listă, treci mai departe.

Este disponibil pe iOS, Android, Windows, Chromebook, Chrome, Firefox etc, deci nu ai nici o scuză să nu-l încerci măcar.

6 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter