Creșterea (ne)realistă a crypto: Stellar Lumen

Creșterea (ne)realistă a crypto: Stellar Lumen

Am găsit ieri discuția de mai jos. Predicțiile – în general – sunt, de fapt, wishful thinking și evident, toți cei care au o monedă speră să crească, astfel încât să devină putrezi de bogați.

Dar apoi mai vine câte un tip ca cel de mai jos și încearcă o ancorare în realitate, iar chestia asta se aplică tuturor monedelor: știind limita superioară a numărului de unități dintr-o monedă, putem intui cât de realist este ca prețul respectivei să crească peste o anumită sumă.

De exemplu, Stellar Lumen probabil va ajunge la 10-15$, într-un scenariu realist. 20$ într-un scenariu optimist. Peste 30-50$/lumen cred că este fantezie și s-ar ajunge la valoarea asta doar dacă s-ar adopta ca monedă (semi)oficială prin Asia (Korea, China).

At $20 per Stellar, as a whole, it will be more valuable than Bitcoin at its peak of $20,000. Remember, everyone knew about Bitcoin at this point, it was on the finance section of the news and barbers spoke about it their shops while cutting hair. Consider how widespread Bitcoin was and the awareness involved.

Sursa

Eu personal voi retrage 30% din lumeni când ajunge la 10$ și apoi câte 30% din ce rămâne la fiecare prag multiplu de 5$.

Stellar Lumens – Price Expectations and Considerations from Stellar

Bonus: un episod despre Ripple.


În cazul în care dorești să intri în hora monedelor virtuale, este nevoie să cumperi întâi BTC sau ETH (de aici sau aici), după care îi tranzacționezi pe diverse exchange-uri (aici, aici sau aici). Nu este nevoie să investești o sumă mare ci îți recomand să începi cu o sumă mică, de care te-ai putea lipsi dacă lucrurile merg prost.

Dacă vrei să-mi donezi crypto, o poți face pe adresele:

  • XLM: GDX4FWFLP4NOOOFOWCXF7H42NLMA743ALWJ3AGFA3626KZTWTXNPDFGL
  • XRP: r97AbDqPJ2aoRNCR8NHrpa6b9MXURsPPAV
  • XVG: DJxkLXSapLiimQxgQy2cmqAXPbRsNYBKdW
  • VTC: VyHGmdP6MR8GbQBzsGfwJEYoEsj8U2u8rQ

6 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter