500.000 de ani de evoluție degeaba…

500.000 de ani de evoluție degeaba… ©

Știai că primii oameni au „domesticit” focul în urmă cu cel puțin 500.000 de ani? Adică estimările sunt că – între două milioane și juma’ de milion de ani – homo erectus folosea focul pentru gătit și pentru încălzire.

Și de atunci am tot evoluat. Am învățat să construim unelte, orașe, bombe nucleare. Am reușit să punem câțiva omuleți în spațiu, am reușit să trimitem un obiect în afara sistemului solar, aproape că am reușit să terminăm catedrala mântuirii neamului și, desigur, am construit casa poporului.

Băi frate, dar nu am fost capabili să inventăm un căcat mai practic de montat perdele pe șină. Serios, sunt doar vreo trei feluri în care poți prinde niște perdele pe șină și toate te obligă să stai cu mâinile în sus de zic vecinii că ești francez.

Mă gândesc cu groază la oamenii ceva mai scunzi. Cred că sub… nu știu, 170cm, e horror să schimbi scoți perdelele. Data viitoare o să încerc să le spăl doar cu mopul cu aburi (apropo, am ceva similar cu ăsta, luat de pe amazon, cu vreo 50 lire).

6 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter