M-a făcut mama critic

M-a făcut mama critic ©

Ieri, pe lângă monitor, au mai apărut, pe rând: Metallica – Death Magnetic (eh, ce dacă trebuia să apară pe 12…) și The Dark Knight (ultimul Batman). Să le luăm pe rând:

Metallica – Death Magnetic

Nu e foarte slab dar nici foarte bun. Are câteva piese mișto, are câteva piesa nașpa (ca orice album al oricărei trupe). Unforgiven III este… ciudat :| Oricum, ieri am ascultat toată ziua albumul, să mă obișnuiesc cu sound-ul. Care nu este același ca cel de pe St. Anger :D The end of the line, The judas Kiss și The day that never comes mi se par cele mai tari piese. Btw, la The day that never comes au clip. Care este mișto.

Dark Knight

Filmul per total este ok. Nu cel mai bun film din serie, dar e ok. Tipul care a murit (Joker) joacă superb rolul de psihopat. Chiar mai bine decât Jack Nicholson în Batman 3 (parcă), care Jack se știe că interpretează foarte bine roluri de țăcăniți :D

Monitorul

Păi se putea să nu spun nimic despre ăsta? :w00t: Adobe Gamma nu prea ajută la calibrare. Sau cel puțin nu pe mine. Așadar am făcut-o in the old fashion way. Aka la ochi. Și îmi place ce a ieșit :D Singura problemă întâlnită până acum este că se încălzește. Foarte tare chiar! Citisem pe net că are această problemă, dar nu mă așteptam să fie chiar în halul asta :| Oricum, la iarnă voi reduce simțitor cheltuielile la întreținere :w00t:

12 Comentarii

v3l0 a scris

Da’ cat de mare e de haleste aproape cat un CRT?!?
Metallica… nu mai ascult decat alea vechi. Poate ca-s fraier.. o sa verific.
Batman asta ultimu… e idee de dowload… dar cum noi aici nu sustinem pirateria… evident ca glumesc!
Vezi ca am vazut de mai multe ori niste „dezacoarde” prin ce scrii. iti ia un minut sa verifici, mai ales un post scurt ca asta.

misterjinx a scris

the dark knight pe 24 iulie (parcă) a apărut la cinema. l-am văzut chiar la premieră, e foarte bun, muzica e demențială, hans zimmer a făcut iar o treabă excelentă. jokerul nici nu mai trebuie spus că a jucat senzațional. dacă academia nu-i dă oscar lui ledger pentru rolul ăsta înseamnă că sunt mânării la mijloc :D

stefan alexandru a scris

Monitorul meu se incalzeste la fel de repede si puternic. La 5 cm de el chiar simti caldura de parca ar veni de la o soba. Stiu e ciudat.

Nu mi-a placut deloc albumul nou de la metalica. Background music este praf, fara o urcare sau coborare calumea sau liniara. Versurile, nu se prea inteleg, sau in cazul in care le inteleg nu stiu ce vor sa spuna, povestea, chestia etc. Parca ar fi bambi cu: „dragostea, iubirea, inima mea … tralalalala” cu versuri dintrastea doar ca aici sunt ceva de genu: „bloog pain last pulse went by ohwaaaaa”.

Dark Knight … can’t wait to see it.

v3l0 a scris

Notebook-ul meu haleste 90W (puterea maxima a chargerului) cand ma joc si se incarca (probabil), dar probabil consuma mult mai putin, pt ca eu cand ies din joc… are ceva procente in pluS la baterie, ce-i drept, nu extrem de multe, dar se vede ca nu tot curentul s-a dus fix in alimentarea notebook-ului (doar o mare parte din el). Si am un x1600 pe el :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter