Unde-s Sculder și Mully?

Sau erau Mulder și Scully? Eh, nu contează asta… Nu voi spune nimic despre ultimul film din serie. Și asta nu pentru că ar fi fost plictisitor (a fost), sau pentru că per total a fost un film prost (a fost), ci pentru că vreau să-ți zic altceva. Ceva ce am observat de vreo două zile…

De regulă, din boxele atașate minunatului meu PC, se aude muzică. Zi, noapte, sunt acasă sau nu, pc-ul meu merge non stop, ca și muzica de altfel… Eh, acum vreo două zile s-a întâmplat să am muzica oprită (și boxele pornite) și, în firefox fiind am observat ciudățenia ciudățeniilor: se aude în boxe când… fac scroll :w00t: Se aude un soi de bârâit, la o frecvență foarte joasă (abia sesizabil). Am șoarec fir-less, dar indiferent că fac scroll folosind mausul sau tastatura, sunetul se aude. Deci mă îndoiesc că e de la șobolan.

Chestia cu adevărat ciudată este că… se întâmplă DOAR în firefox. Alte aplicații funcționează perfect (mă rog, în limita bug-ului enervant din Intellimouse ce merită menționat – de fiecare dată când fac o setare pentru mouse trebuie să dau RESTART!)

În curând un tutorial despre cum se curăță o tastatură microsoft 4000 :naughty: :w00t:

9 Comentarii

skid a scris

Heh, cam dubios, acum vre-o 2-3 zile am avut si eu aceeasi descoperire. Insa la mine era cand miscam mouse-ul. La inceput nu stiam ce suna, credeam ca scartie mouse pad-ul lipsa sau ceva :P. Mi-a luat vre-o 20-30 minute sa aflu si sa ma obisnuiesc cu ideea, si apoi sa mai continui sa-l misc o vreme ca sa mai aud fara sens. :w00t:

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter