Ți se strică mixerul? Păstrează bețele!

Ți se strică mixerul? Păstrează bețele! ©

Am avut noroc la electrocasnicele mici: durata de folosire a fost cam de vreo doi-trei ani la toate mixerele, blendere, roboțeii, C-3PO și R2D2.

Ce îmi pare oarecum rău este că m-am prins destul de târziu de o chestie: bețele de la mixere sunt mai utile decât telurile! Serios, un tel se curăță incredibil de greu comparativ cu bețele alea și, pentru chestii rapide și micuțe (gen bătut ouă pentru uns croissante), este mult mai practic.

Prin urmare, dacă ai un mixer, eu zic să păstrezi bețele; nici nu-ți imaginezi ce utile sunt. Eu mă gândesc să îi confecționez și un mâner de lemn, să fie mai ușor de folosit :D

PS: mi-a venit termometrul. La un prim test confirmă bănuielile mele: cuptorul este setat la 170°, termometrul arată 150°.

4 Comentarii

ice4you a scris

In ritmul in care zici ca se strica la tine … frate, tu esti client de gama HORECA! Pe la noi (si se gateste la greu) am un robot de 12 ani care merge si acum (are mici belele doar la selectia vitezelor) si unul de vreo 3 ani jumate care merge uns. In rest nu mai dau exemple ca n’are rost. Amu … ori cumperi pocnitori, ori nu le folosesti cum trebuie, ori, dimpotriva, esti chiar ginionist.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter