Am strigat Sláinte cu Guinness!

Sâmbătă am reușit câteva performanțe: am avut cel mai mare raport de bere băută pe o durată de timp, am fost în patru localuri într-o singură noapte, am cunoscut doi vloggeri și … am zis că am băut mult Guinness?

Cineva a spus ceva amuzant; puțin probabil să fi fost eu ăla :w00t:

Alături de EllaAdrian și Joie ne-am mutat tabăra de colo-colo, să încercăm berile, să vedem dacă peste tot Guinness are același gust. Versiunea scurtă? Are același gust! (la un moment dat a apărut și Radu să testeze lucrurile).

Adi și Ella s-au dus să facă poze; eu am rămas să fac treaba cea mai grea!

Versiunea mai lungă este… ei bine, este mai lungă, că fiecare loc în care am fost are o altă atmosferă, potrivită pentru orice gust: Barissimo este locul cu muzica în surdină unde te poți duce la un pahar (sau pint!) de bere, Zig Zag te duci să să bei și să ronțăi chestiuțe în timp ce te uiți la un meci, iar La Taclale este, ca întotdeauna, locul unde ai parte de rock și de Guinness.

La Taclale

Posted by Ionuț Staicu Blog on 17 Martie 2018

(sper că cel ce a primit un teanc de vouchere de la mine a făcut good use of them…)

Peninsula este mai mult locul în care te duci să mănânci și să discuți chestii (ăsta e și motivul pentru care aici a fost ultima noastră oprire, unde am zăbovit cel mai mult) și ne-am întrecut în trivia și cine știe mai multe despre Irlanda și despre St. Patrick :D

Acum nu știu cum e de obicei la petrecerile astea de St. Patrick, dar mie unul mi-a plăcut. Așa cum am zis, atmosferă a fost pentru toate gusturile, iar Guinness… a fost destulă (pentru mine posibil să fi fost mai mult decât trebuia…).

Sláinte!

14 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter