Sort of WTF?

Se putea să nu scriu și eu despre sfârșitul iminent al galaxiei? :w00t:

Cât despre experimentul experimentelor… Wtf?! Nu are rost să scriu și eu chestii scrise și rescrise de alții. Dacă ceva o să meargă rău, nu cred că o să ne mai pese…

Anyway, lumea MEA este în pericol destul de mare, deoarece tabloul de siguranțe, din două variante (să meargă sau să nu meargă) a ales-o pe cea de-a doua. Dar nu oricum, ci cu proteste, aka scântei & craps. Am desfăcut capacul contorului iar un fir destul de gros are izolația scrum. Problema însă este că firul vine DIN contor, ceea ce înseamnă că va trebui să-i chem pe băieții de la Electrica să repare/schimbe trebușoare pe acolo. Well… Așa e în tenis :w00t: Oricum, livin’ on the edge și stau așa până nu mai merge (sau până o să lumineze contorul).

Pronosticuri, ceva?

10 Comentarii

v3l0 a scris

SFAT: verifica contorul ala sa inregistreze, ca daca te prind astia cu el defect te pun la pausal, adica o valoare medie, destul de maricica. Si cheama-i pe idioti din timp… cat nu arde inca, ca daca-i chemi cand se defecteaza risti sa stai ca-n grota pana se decid ei sa vina la tine, si pe langa disconfort o sa suferi si dpdv al muncii tale.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter