myAccount. From Vodafone.ro

O idee bună aplicată prost. Cam asta ar fi o scurtă descriere pentru myAccount de la Vodafone. Să-ți zic care e toată treaba. Am zis să ma scutesc de un drum până la bancă și să plătesc online, cu cardul, așa cum scrie pe factura de la Vodafone. Primul hop: înregistrarea. Două încercări încununate de… eșec :| Erori de genul: înregistrarea nu s-a efectuat. De ce? Nu contează! Mai înregistrează-te o dată. Și încă o dată. Perseverența fiind ceva ce mă caracterizează, mi-am încercat și azi norocul. A MERS! Bucurie mare, extaz, ce mai… Cine mai e ca mine? Pot să plătesc factura online, nu? NU! Al doilea hop este stupid rău: nu ai unde să plătești! Apăs și eu pe link-ul de ajutor, poate mă lămuresc ei. Ce să-mi vadă ochii?
vodafone.png
Îmi zic: eh, conexiunea mea e problemă (doar sunt 4Mb garantați, dar… cine știe?). F5. Ctrl+F5. Nimic. Pagina arată la fel. Mă uit în sursă. Combinație tâmpită de div-uri și tabele. Dacă tot au folosit tabele, puteau să-l facă să se degradeze mai frumos… Avem și al treilea hop: cam orice aș încerca să fac, primesc tot felul de erori, indiferent că vreau să modific opțiuni ale abonamentului sau că vreau să vad orice alte opțiuni…

Se pare că nu voi scăpa de un drum la bancă…

4 Comentarii

Nemo a scris

Orange Webcare …. Spre deosebire de Vodafone, merge super bine. Nu da erori, optiunile se schimba instant, ai acces la Cronos, factura, optiuni la abonament(e), iar plata online nu-ti ia mai mult de 2 min. Asa ca dragul meu Ionutzb, treci la Orange. Nu de alta dar asa putem vorbi si noi mai des :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter