Link afiliat? Înseamnă că tot ce spui este irelevant!

Link afiliat? Înseamnă că tot ce spui este irelevant!

Zilele trecute am scris articolul despre widget-urile Elementor. Poate ai observat, poate nu, dar pe blog scriu în engleză atunci când am o informație ce eu o consider utilă și/sau unică.

Prin urmare, articolul ăla a fost concretizarea a multor ore de săpat în sursa Elementor, scoțând la iveală informații ce nu se mai găseau nicăieri altundeva online. Sau mă rog, eu nu am găsit nimic util în acest sens…

Deci articolul trebuia să fie în engleză, astfel încât informația să ajungă la cât mai mulți, motiv pentru care am dat și share pe câteva grupuri de FB, unde am considerat că există public interesant.

DAR LOGIC că a apărut poliția anti-afiliere. A ignorat complet articolul, a ignorat complet o informație care nu mai există nicăieri și… mi-a arătat el mie! Să-mi fie învățare de minte, să nu mai vreau să mă îmbogățesc de pe urma sărmanilor cumpărători…

Ca idee, pe celelalte grupuri – în engleză, ce-i drept – nu mi s-a atras atenția. Probabil ceilalți sunt mai interesați de informație, nu știu…

Asta așa, că tot am zis ieri de frustrare…

8 Comentarii

Marius a scris

Băi, exact asta am pățit și eu când un amic a dat share unui articol de-al meu în care era prezentată o calibrare a unui televizor. Avea și un link acolo pentru că era munca lui, punea la dispoziție rezultatele unei investiții de mii de euro într-un echipament și a faptului că își dedică timpul să mai ajute și pe unul și pe altul, când are probleme de genul. E pasiunea lui.

Românul a văzut roșu în față n-a luat de bună informația pe care n-o găsește decât la el și-a început să fie zmeu. Da, așa funcționează lucrurile în România. Sigur mâine va fi la fel, sigur poimâine nimeni nu va mai face conținut pe internet și piața din România va fi de rahat.

ice4you a scris

@vali: tot cu trolu’, tot cu trolu’? :D

@Ionut: bine punctat! Faptul ca exista articole care contin pe ici pe colo cate un link de profitshare asta nu inseamna ca nu pot sa fie si relevante, sau nu ai avea ceva de cules din ele! Din pacate, mentalitatea de „heitar” era imposibil sa nu apara si in cazurile astea si, da, partea proasta este ca am vazut promovata tot mai des idea asta prin diverse locuri si comunitati.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter