De ce ți-e frică, de aia nu scapi…

De ce ți-e frică, de aia nu scapi… ©

Ok, albumul Death Magnetic a apărut oficial pe 12. Neoficial, a apărut pe 4-5 septembrie. Lars, cel care spurca și blestema Napster în urmă cu ceva ani (și care a contribuit din plin la moartea lui) s-a resemnat. A zis că așa e în tenis, iar fanii adevărați vor cumpăra albumul. Eu unul îl voi cumpăra când îl voi vedea în vreun magazin. Nu îl voi folosi, pentru că nu am CD player (unitatea optică de la PC-ul meu nu citește decât DVD-uri) și pentru că am mp3-urile. Trase de pe net.

Eh, să revenim. Am luat albumul de cum a apărut pe net și prima impresie nu a fost neapărat una bună. Problema este că se întâmplă fix ce se întâmpla cu câțiva ani în urmă, când a apărut St. Anger: de câteva zile ascult doar Death Magnetic :| St. Anger pare șters pe lângă Death Magnetic și îmi vine greu să cred cum am putut asculta acel album în continuu atâta timp :w00t: Știe cineva cum aș putea să scap de această obsesie? Sau ar fi bine doar să mai aștept câteva zile, poate-poate trece?

Aici găsiți tot albumul. Ce a fost publicat pe site-ul oficial cu vreo două zile înainte de lansarea oficială. Au zis că și-așa este pe net, hai să-l dăm și noi :D

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter