Tastaturile butterfly

Tastaturile butterfly ©

Apple a introdus noile tastaturi acum vreun an, poate doi, vrând să aibă laptopuri și mai subțiri. Am avut contact o singură dată cu o astfel de tastatură, dar, pentru că a fost pentru o perioadă foarte scurtă – câteva minute – n-aș putea spune că m-a impresionat sau m-a dezamăgit, deci nu pot vorbi din experiență.

Darrr… se pare că tastaturile noi nu se pot… curăța, foarte mulți utilizatori având probleme din cauza prafului intrat în mecanisme. Dacă la o tastatură normală poți să scoți capacul și să cureți butonul, la asta… ei bine, la asta ești pe cont propriu.

Partea cu adevărat mișto este următoarea: pentru un laptop normal o tastatură costă 10-20$ și o poți schimba singur, indiferent de cât de skilled ești. O tastatură de mac, pe de altă parte, costă minimum 100$ și… este o adevărată aventură să o schimbi (de la minutul 5):

Pe scurt: se demontează absolut tot, se smulg chestii șamd.

Nu știu ce să zic, pentru o firmă care se bate cu cărămida în piept la fiecare lansare că produsele lor sunt și mai eco-friendly, Apple face niște produse imposibil de reparat nu doar de către service-urile neautorizate, dar chiar și pentru ei…

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter