Sper că asta nu e doar o chestie temporară

Sper că asta nu e doar o chestie temporară ©

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice acționează atât din oficiu, cât şi la solicitarea cetățenilor pentru combaterea încălcării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și a menținerii curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.
Astfel, la data de 11.04.2018, în intervalul orar 06.00-22.00, lucrătorii instituției au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Strada B.P Hașdeu, Strada Sânzienelor, Strada Dezrobirii, Strada Fragilor, Strada Sucevei, Bulevardul Mamaia, Strada Mihai Viteazu, Platoul de la Gară, Strada Viorelelor, Strada Nicolae Iorga ( Spitalul Județean), dar și zonele adiacente parcurilor constănțene( Tomis 2, Casa de Cultură, Gară, Poarta 6 și Tăbăcărie).

Pe scurt, după ce au făcut treaba cu RATC-ul, au început să aplice amenzi „orășenilor” mutați de la coada vacii în civilizație. Îi știi, ăia care aruncă mizerii pe jos, care își lasă câinii să se cace în mijlocul drumului pentru că nu e nici o lege pentru asta.

Sper să dureze măcar până la toamnă toată treaba asta, că altfel nu se pot civiliza țăranii.

Buletin informativPolițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice acționează atât din oficiu,…

Publicată de Primăria Constanța pe 12 Aprilie 2018

3 Comentarii

ice4you a scris

A … deci pentru aia de se indoiau, cica avem legi, dar nu le aplica nimeni, ca aia ce trebuie sa le aplice prefera sa pazeasca buzile dintr’un parc sau sa se traga pe cur la umbra/caldura (dupa caz) la vreo cafea lunga sa treaca vremea. Pai trebuiau poze si reclamatii din partea contribuabililor sa se treaca la actiuni de genul asta ce ar trebui sa fie absolut normale?! Ba, tot e bine ca macar asa au inceput sa miste ceva acolo, eu pe aicipot sa fac spume la gura si sa trimit cate reclamatii/poze vreau sa oricum ii doare pe toti in cur.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter