Profesorii vor să pervertească inocența copiilor! La zdup cu ei!

Profesorii vor să pervertească inocența copiilor! La zdup cu ei! ©

Citesc știrea asta și mă crucesc: Ninel Peia zice că educația sexuală ar trebui pedepsită. Poate că o avea dreptate, poate că nu, dar poate – POATE – n-ar mai fi atâtea mame la 15-16 ani dacă ar exista o minimă educație în această direcție.

Nu o să-ți vină să crezi câte femei nu știu ce se întâmplă cu – sau în – corpul lor, care-i șmecheria cu sângerarea lunară, de ce se întâmplă șamd. Sau câte pun botul la partea cu „el nu suportă prezervativul”. Sau câte cred că virgine fiind nu pot rămâne însărcinate la primul contact sexual. Apoi trecem la bolile cu transmitere sexuală. Ce simptome au (sau NU au!), cum se transmit șamd.

Serios, uită-te pe TPU – locul în care se adună crema adolescenților – la întrebări și crucește-te:

Am si eu o intrebare puţin jenantă pot spune. Acum o săptămână poate mai mult prietenul meu a spus ca nu simţise cand si-a dat drumul si nu stia daca a apucat sa de’a înăuntru sau nu. Mai sunt aproximativ 13/14 zile pana la menstruaţie si nu pot aştepta până atunci sa aflu daca este vorba de o posibilă sarcină. Am facut un test băbesc cu clor dar si cu sare si ambele au fost pozitive însă nu ma prea bazez pe ele, nici nu stiu de ce le’am făcut. Mi’as cumpăra un test de sarcină dar nu stiu se poate depista sarcina sa spunem din prima săptămână? Oare sunt însărcinată?

sursa

Test băbesc cu clor și sare? În numele lui Ninel, ce naiba înseamnă asta?!

Ieri tocmai am intretinut un act sexual cu iubita mea neprotejat. Ne-a luat valul, nu am mai tinut cont ca nu am prezervativ si..aia a fost. E prima data si inteleg ca este gresit de aceea va ramane prima si singura data. Tin sa mentionez ca nu am ejaculat inauntru si nici macar nu am bagat-o toata, ci doar varful […]. Intrebarea mea este: cam ce sanse sunt sa ramana insarcinata?!

sursa

De la jumătate încolo apar problemele, dar dacă e doar vârful, e OK!

Nu vreau sa merg la doctor pentru ca mie jena.

sursa

Logic că ție jenă. Educația îți spune că e rușine să vorbești despre chestia aia, mai ales cu persoane care te-ar putea ajuta. Pe internet e OK, totuși…


Mergând pe aceeași idee măreață a lui Ninel Peia, că educația sexuală ar împinge copiii la fapte, eu zic că n-ar trebui să mai învățăm generația următoare nici un lucru periculos sau nociv.

Post și rugăciune pentru toți, post și rugăciune!


Bonus§

Credeti ca e ok daca fac mai mult sex anal decat sex normal? Fac sex anal deoarece ma doare cand fac sex normal si apare disconfortul. chiar daca m-am dezvirginat deja, mi-a curs sange de multe ori cand m-a penetrat partenerul meu. Credeti ca la sex anal pot aparea probleme?

Sursa

CURiozitatea mea este: autorul este femeie sau bărbat?

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter