Știai că legitimațiile METRO expiră?

Știai că legitimațiile METRO expiră?

Nu? Nici eu.

Știu că am zis că nu mai sunt clientul lor, dar speram să găsesc la ei niște coșuri de dospit la prețuri mai umane (la kitchenshop costă 80 lei…). Pe scurt: nu, nu am găsit, nu au nimic vag asemănător sau utilizabil. Deci înapoi la tăvile de cozonac…

Dragă METRO

Dar altceva m-a surprins: legitimația mea zicea că-i dezactivată de ceva timp, iar doamnele respective stăteau și se uitau la mine. Nu „vă facem imediat o legitimatie nouă”, nu „stați să vedem cum putem rezolva”, nu nimic. Se uitau tâmp la mine și cam aia a fost.

Când le-am întrebat „OK, pot să intru sau mă dați afară?” s-au uitat una la alta și mi-au făcut imensa favoare de a-mi deschide poarta. Adăugând un „dar să știți că nu puteți cumpăra nimic”.

5 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Acu’ ceva ani habar n-aveam ca-ti trebuie legitimatie la metro. Ajung eu acolo si fac cumparaturi extatic – „ce preturi mici au astia”. La casa suprise surprise – iti trebuie legitimatie. Noroc cu un nene din spatele meu care a pus cumparaturile pe legitimatia lui. :)))

Btw, de ce iti trebuie legitimatie?

ice4you a scris

@Ionuț Staicu: acum cativa ani erau! Eu mergeam odata la 3 luni 300 de km pana la primul METRO sa imi fac cumparaturile de produse de utilizare indelungata, imi scoteam si banii pe benzina si mai ramaneam si cu destui bani decat daca le luam local. Azi situatia e cu totul alta, daca nu cumperi cantitati mari, n’are nici un rost sa iti pierzi vremea pe acolo!

@Gigel: lucreaza exclusiv cu firme, legitimatia aia le usureaza lor facturarea la case desi ai de ales daca vrei sa iti factureze pe firma sau pf.

Alex a scris

Nu stiam de Metro, dar banuiam, pentru ca si Selgros fac fix aceeasi chestie cu legitimatiile care expira. A patit-o maica-mea.

Si da, si la Selgros a fost problema ca angajatele nu aveau un „workflow” stabilit, adica sa stie sa-ti spuna automat alternativele, gen „aduceti documentul X si va refacem legitimatia” (sau orice altceva). Stateau si se uitau ca proastele la noi.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter