O chestie ce-ți va schimba viața: Pufrelax

O chestie ce-ți va schimba viața: Pufrelax ©

Am căutat ceva un fotoliu/canapea pe care se poate dormi. Ba chiar mi-am luat și o țeapă de 2000+ lei de la casa rusu. Mă rog, țeapa a fost din cauza mea că am semnat ca primarul și nu am văzut că scrie că nu este o canapea pentru dormit pe ea. Prin urmare, câteva luni „salteaua” canapelei s-a cam tasat atât de mult încât este un bibelou minunat în cazul în care vin musafiri ce ar putea rămâne peste noapte.

Prin urmare, am decis că e cazul să găsesc altceva. Și am găsit o chestie de care n-am mai auzit până acum: un ceva umplut cu burete și fulgi de memorie care poate fi folosit și ca saltea și ca fotoliu hipstăresc (adică fotoliu-pară).

Acum… nu știu cum să-ți zic, treaba asta este foarte, foarte, foarte mișto. Este extrem de confortabil și la dormit și la citit și la orice, este ușor (i.e. se poate muta foarte ușor dintr-o parte în alta) și este suficient de mare pentru a avea loc lejer o persoană (200x80cm).

Prețul este decent, pe site-ul oficial costă 4-500 lei (în funcție de model și/sau promoție), Pufrelax sunt producătorii (i.e. îți pot face la comandă) livrarea se face în 1-2 zile și… cam atât. Nu mi-a trecut prin cap să-i întreb cât ar costa umplerea doar cu fulgi de memorie sau dacă se poate pune mai multă umplutură (deh, eu am peste 100kg și când mă așez sunt foarte aproape de parchet, ca să zci așa :D ).

Nu o am de foarte mult timp, deci nu știu cum se va comporta peste o lună-două-trei, dacă se tasează sau ceva, dar acum sunt foarte încântat de produs.

Update: după aproximativ jumătate de an, umplutura s-a tasat destul de tare. Nu deranjant, dar tare. După aproape un an, umplutura s-a tasat atât de tare încât pare că s-a înjumătățit, iar salteaua este la limita folosirii.. Oh well..

3 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter