Cum să-ți păstrezi prietenii

Cum să-ți păstrezi prietenii ©

Acum ceva timp mă întâlnesc cu un fost coleg de muncă. Mi-a fost coleg acum vreo 15 ani, și era era fix genul de coleg de care mai bine te-ai lipsi.

În fine, în maximum zece secunde îl aud că-mi trântește un „dă-mi și mie numărul tău, că am probleme cu calculatorul și o să apelez la tine”. Acum este doar o presupunere, dar știind caracterul omului, mă îndoiesc că voia să apeleze la mine pentru altceva decât mocangeală…

Nu prea le am cu relațiile interumane, dar nu știu ce să zic, parcă nu e în regulă ca prima interacțiune cu cineva cu care nu te-ai întâlnit de mai bine de zece ani să meargă în direcția asta, cu „vreau să mă ajuți cu ceva”.

Așa că i-am cerut și eu numărul.

Să-l bag în ignore.

6 Comentarii

Iulia a scris

@Ionuț Staicu: faza misto in weekend. Fetita unor prieteni saluta super-politicos pe toata lumea, inclusiv pe vecinul de langa , care nu saluta pe nimeni. Si il vede ieri, il saluta intai pe un ton normal, apoi un pic mai tare, apoi se intoarce catre mama-sa si cu volumul dedicat probabil celui de-al treilea salut urla : ” mama, nenea are rosii in urechi!!!” ( expresie folosita de nemti pentru aia care nu aud bine). S-a uitat ala la ea cu o ura ….

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter