Filme aproape bune. Ok, filme proaste.

Filme aproape bune. Ok, filme proaste. ©

În ultimele luni am încercat să văd niște filme care aveau o idee bună dar au sfârșit prost.

Titan§

S-ar putea rezuma în „hai să plecăm pe altă planetă dar hai să ne modificăm întâi genetic să putem respira metan”. Idee bună aplicată prost. M-am plictisit de moarte după ~30 minute și am derulat direct la sfârșit. Și când te gândești că ar fi putut fi un fel de Războiul Bătrânilor

Orbita 9§

Mi-a adus aminte de Ascension, dar acțiunea e atât de lentă încât la fel, după jumătate de oră am început să derulez puțin câte puțin.

Anon§

Iar, idee mișto, aplicată prost. S-a vrut un vibe de Blade Runner, oarecum s-a reușit, dar s-a și umplut de clișee și/sau dialoguri tâmpe. Pe la jumătatea filmului n-am mai rezistat și oprit.

Black Panther§

Am vrut să scriu despre ăsta de câteva luni, dar mereu am găsit ceva mai bun de făcut (și mi-a luat-o altcineva înainte). Plin de stereotipuri, plin de chestii tâmpite, plin de dialoguri trase de păr. Serios, oamenii în triburi, la ei acasă, se chinuiau să vorbească o engleză pocită în loc să clickăie în limba lor nativă. Sună destul de realist, nu?

S-a aprins internetul când unii au zis că e „primul film cu eroi de culoare” și că s-a uitat de Blade & co. De fapt, ar fi trebuit să îi zică „primul film prost cu eroi de culoare” și nu s-ar mai fi bășicat nimeni.


Alte filme proaste?§

Nu știu dacă am îmbătrânit și mi-am pierdut răbdarea de a mă uita la filme sau pur și simplu astea au fost cu adevărat filme proaste. E posibil să fie câte puțin din amândouă, e posibil să fie doar una…

Ce filme proaste ai văzut în ultima vreme? Zi-le aici, fă-le de rușine!

2 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

Red Sparrow
-Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Jeremy Irons – shit, n-ai cum sa dai gres, nu? Ei bine, au dat multe gresuri. Nici nu stiu daca gresuri e un cuvant dar nici Red Sparrow nu prea e un film asa ca…
Cmon, faci un film despre rusi cu actori americani. Bun, hai sa zicem ca poti sa inghiti asta. Da’ in rest filmul a fost fortat si nerealist. Cred ca scena nud cu JL a fost singura chestie responsabila ptr. 6.7 pe IMDB.

Jumanji welcome to the jungle
-Un film excelent….daca ai 12 ani. Nimic gresit dar nimic care sa te dea pe spate. Un Meh.

Ready Player One
-Sunt fan inrait SF de pe la 10 ani. Am bagat nenumarate carti si filme SF. Da’ filmul asta, in ciuda 7.8 IMDB, nu m-a prins deloc, da’ deloc. Poate am imbatranit, poate am ajuns sa am prea multe pretentii de la filme. Dar dupa vreo 20 de minute de vizionat mi-am bagat piciorul.

12 Strong
-hahahahah hahahahaa.

Dar au aparut si cateva filme bune bune/vizionabile recent:
Game Night, Annihilation, The Commuter, Den of Thieves,

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter