O treabă interesantă la Overwatch

O treabă interesantă la Overwatch

După câteva luni, am văzut câteva filme pe Youtube și mi-a venit așa un chef să mai joc un OW scurt. Instalat în ~jumătate de oră, jucat, dezinstalat. Pentru că treaba asta ajută: dacă chiar vreau să joc, aștept jumătate de oră. Sunt de acord că e o păcăleală pentru creier, dar hei, dacă o metodă funcționează, e OK :D

În fine, altceva voiam să-ți zic: OW face o chestie foarte tare cu setările, și anume le sincronizează. După ce am re-instalat, a fost nevoie doar să bag user/pass, în rest totul era așa cum am lăsat: keymapping, setări de grafică etc.

Și știu că suntem în 2018 și nu ar trebui să mă mire această funcționalitate, dar Skype nu ține mine nici o setare (e.g. mărimea fontului), sincronizarea setărilor din Photoshop pare scrisă de un intern beat, Chrome face sync la extensii dar nu și la setările acestora, Outlook nu are o modalitate funcțională de a exporta regulile/filtrele șamd.

(au apărut două hărți noi)

8 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

” Pentru că treaba asta ajută: dacă chiar vreau să joc, aștept jumătate de oră.”
:))
Nice trick. Inca unul misto pe care am inceput sa-l pun in practica e renuntatul partial la Reddit – m-am dezabonat de la toate subreddit-urile ce n-au legatura cu munca/stiinta/productivitate/etc . Daca inainte primul instinct cand deschideam un tab nou era REDDIT, REDDIT – acum nu mai simt nevoia aia.

Incredibil cate chestii addictive se aduna in viata unui om. :))

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu: Bun si trickul asta! :) Cateodata cand trebuie sa ma trezesc dimineata si e important si sunt putine ore in noapte – beau multa apa inainte sa ma culc. Vezica imi da desteptarea vrand nevrand – am citit asta mai demult intr-un roman da’ functioneaza si-n viata reala. :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter