De ce urăsc anotimpul rece

Anotimpul meu preferat este cel rece. Din cauza încălzirii globale, nu mai există toamnă/iarna de câțiva ani, așa că prefer să-i zic doar anotimp rece. În fine, deviem.

Eh, și cât de mult îmi place, este un lucru care mă enervează la culme. Fiind frig, te îmbraci și tu cât mai bine, că nu e prea plăcut să-ți clănțăne dinții. Eh, și așa îmbrăcat, să te pună dracu să ai vreo treabă într-o bancă. Frate, când e frigul cel mai crâncen și crapă și pietrele în patru, „băncoșii” își fac o căldură în sediu de stau în tricou. Serios, anul trecut, în decembrie, afară era zăpadă iar toți angajații băncii stăteau ÎN TRICOU! Evident, când tu, ca un utilizator nenorocit ce le deranjezi de la cafea și le plătești serviciile, intri în bancă, te trec șapte ape. NUMĂRATE! Apoi, stai la coadă. Și să vezi cum se mișcă tipa cu viteza unei funcționare de la stat.

În rest, iarna rullz :w00t:

9 Comentarii

v3l0 a scris

Nu se stie sigur ce o sa ne omoare intai dintre incalzire si racire globala. Se pare ca poluarea care face gaura in ozon mai face o chestie, mai exact blocheaza niste particule in nori care reflecta soarele, oamenii de stiinta priovind stupefiati cum doua efecte se contracareaza (intr-o oarecare masura) intre ele. Pe de-o parte temperatura creste din cauza efectului de sera, iar pe alta parte, cu un ritm mai lent, temperatura scade din cauza faptului ca norii devin un fel de oglinzi.
Referitor la banci si alte institutii… e bine ca-si permit sa-si trateze angajatii astfel, lor nu le mai ramane decat sa lucreze in aceste conditii lejere pt binele bancii si… din cand in cand, al nostru.

Cipri a scris

yo am aflat de la cnva k incălzirea globală se datorează AMERICANILOR…….care cu câțiva ani în urma au tras cu 2 rachete nucleare in ALASKA si astfel sau desprins ghețari care aqma se incalzesc daroritaă temperaturi care nu mai este ca înainte (-_-)…asta cred yo ca este cauza incalziri globale !!!

v3l0 a scris

Din cauza chestiilor radioactive (rachete, centrale explodate etc) este posibil sa avem copii precum Cipri in ziua de azi.
Pe partea cealalta, americanii chiar au partea lor la incalzirea globala, fiind printre cei mai relaxati in privinta normelor de poluare.
Si asta cu rachetele trase in Alaska cred ca-i luata de pe un blog infect conspirationist, o astfel de intamplare, daca ar fi axistat, ar fi fost super cunoscuta in cultura generala a majoritatii indivizilor si efectele ei ar fi fost si de natura imediat, notate si documentate meticulos de istorie…ceea ce nu e cazul.
Cateodata am impresia ca unii lasa mIRC-ul ca sa posteze la Ion pe blog si nu e OK deloc.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter