Cursuri de instrumente muzicale în Constanța

Mno, pentru că merge atât de bine exercițiul la chitară (uhm….) am zis să caut și alte instrumente de făcut zgomot/muzică. Și caut și eu pe unde mă duce mintea: facebook, olx & co. Să-ți spun ce am găsit până acum:

Nu se specifică adresa.§

Cred că asta e cea mai mare problemă la majoritatea anunțurilor. Oricât de bun pedagog ai fi, dacă sunt la început de drum nu voi traversa orașul de 3-4 ori/săptămână. Pur și simplu te demotivează.

Sună-mă!§

Am „conversat” cu doi profesori pe FB. De fapt voiam două informații și amândoi mi-au tăiat-o cu „sună-mă dacă vrei mai multe detalii”. Răspunsul ar fi fost mai scurt decât asta!

Detalii despre profesor§

Cine e, câți ani are, chestii de genul. Presupunând că te duci cu copilul, poate că ai vrea ca profesorul să fie ori mai tânăr ori mai în vârstă (aici e cu dus și întors; un copil prinde mai ușor de la un profesor tânăr, dar unul mai în vârstă are mai multă experiență).

Detalii despre sala de curs§

Cum arată? Este o hală în care până și respirația se aude cu ecou? Este o boxă plină de igrasie? Este o cameră cozy? Vin vecinii peste noi?


Acestea fiind spuse, tarifele găsite de mine sunt între 40 și 70 lei pentru o oră de curs.

6 Comentarii

Ady a scris

@Marius: tehnologie, netehnologie, până și maică-mi (cea mai atehnică persoană în viață sub 70 de ani pe care o cunosc) a ajuns să-i fie mai ușor să dea un mesaj pe messenger-ul de fb decât un sms. Am leșinat de râs zilele trecute când o cauta pe fb pe femeia care-i vine la curățenie ca să-i dea un mesaj în condițiile în care avea numărul ei de telefon.
Și vrei să zici că cineva sub 80 de ani care oferă servicii pt public nu știe să comunice altfel decât pe telefon?!
Bunică-mea, 85, un avc la activ, e singura persoană pe care o cunosc pentru care a suna/a fi sunat e singura formă de comunicare pe care o cunoaște.

Mălin a scris

Adresa, numărul de telefon și detaliile personale ale profesorului intră sub incidența GDPR-ului și nu pot să fie făcute publice domne’.
În ziua de azi chiar și când ii ceri uneia numărul de telefon în club tre’ să-i dai foaie cu politica de confidențialitate și s-o pui să semneze.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter