Ai jucat D&D până acum? Pe hârtie?

Ai jucat D&D până acum? Pe hârtie? ©

De când cu Stranger Things, D&D – versiunea clasică, cea pe hârtie, cu zaruri & co – pare ceva tentant. Interesant și tentant.

Pare un joc în care nu există neapărat învingători și învinși ci un joc în care toți joacă pentru a se distra și a-și pune imaginația la treabă. Și, din câte pare, este nevoie de multă imaginație :)

D&D și MTG sunt pentru toată lumea

5 Comentarii

Andrei a scris

Nu am jucat D&D cu zaruri și figurine fiindcă am copilărit într-o perioadă când au fost jocurile video în floare, dar mi-ar fi plăcut și jocurile astea. Știu că am jucat multe rpg-uri pe stil d&d făcute la începutul anilor 2000: Planescape Torment, Icewind Dale, Baldur’s Gate, am jucat și din alea cu alt sistem de damage, dar parcă astea erau mai mișto, că ratai spell-uri, lovituri cu cât era diferența de nivel mai mare, plus că o mare parte din joc erau dialogurile și deciziile.

Gigel Anonimu' a scris

Cel mai aproape am fost de interactivitate pe hartie cand am citit o carte unde iti alegeai un outcome la sfarsitul capitolului si sareai la pagina respectiva. :)
D&D „Live” suna misto – 3.5 rules that is. Sa ai cu cine sa joci totusi…si o locatie cu aer medieval, ceva musica potrivita pe fundal..nice. :D

CasualGamer a scris

Să-nțeleg că nimeni nu are habar că până în momentul în care ai scris chestia de mai sus, nu știai ce este de fapt D&D? Mare atenție la răspuns că te cunosc și știu că HABAR NU AI CE ESTE D&D sau MTG sau whatever … :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter