BT o comite din nou

Azi am vrut și eu ca tot omu’ să-mi plătesc facturile. Dă-i click pe autentifcare, selectează certificatul și… când colo… Andreea Marin apare și-mi spune: „The page requires a client certificate” urmat de un „Nu-i așa?” cu buzele țuguiate. :w00t:

Eh, e o greșeală… Apăs pe detalii certificat și… Încă o dată aceeași Andreea, cu aceleași buze, la fel de țuguiate, îmi spune că certificatul a fost valid între 2/26/2008 și 9/29/2008. Uh… wtf?! Cine dracu eliberează certificate pentru șapte luni și 3 zile? :w00t: Evident, BT!

Intru și eu la ei pe site să caut niște date de contact să mă apuc să mă cert cu ei și de curiozitate intru pe pagina de informații despre BT24. Ditamai minciuna:

BT24

Unde dracu ORICE computer permite conectarea când aplicația lor (jalnică, de altfel) merge EXCLUSIV pe Idiot Internet Explorer? Ăștia nu au cunoștine de existența alor browsere sau chiar a altor sisteme de operare? Frate, am LINUX!!! Este un computer? Este! Se încadrează în categoria ORICE computer? Da! Dar cu toate astea, este inutil :death:

5 Comentarii

Napster a scris

Gandeste-te ca ei vor sa isi promoveze produsul si tind sa generalizeze (foarte mult) niste termeni destui de importanti. Merge doar pe IE pentru ca doar atat stiu sa securizeze cei care dezvolta si administreaza BT24. Cand abia aparuse am fost printre primii sa il testez iar din pacate m-am ars si eu cu diferite faze. Certificatele sug, serverul e de cacat, totul mergea in slow motion si era destul de prost conceput, pe langa faptul ca arata ca programul lor de contabilitate, poate chiar (nu poate, sigur) mult mai prost.

v3l0 a scris

Se cheama reclama falsa, mincinoasa etc si se pedepseste conform legii, deci ar trebui sa te adresezi ANPC cu plangerea ta, mai ales daca ai ceva hartii de la BT, un fel de contract pt acest serviciu, in care scrie aceleasi lucruri, pt ca site-ul il pot modifica dupa primul telefon de la ANPC

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter